Blackmagic Design

Osta Blackmagic Design-tuotteet meiltä. Valikoimastamme löydät tuotteita kuten ATEM, Micro Studio Camera, URSA Mini Pro, Pocket Cinema Camera, HyperDeck, Ultimatte, DaVinci Resolve, sekä Mini Converter ja Micro Converter- tarvikkeita. Kotisivuillamme on laaja valikoima Blackmagic Design-tuotteita sekä ammattikäyttäjälle että aloittelijalle

176 tuotteet
Näyttää
Lajittele
Hakusuodatin
Tuotemerkit
Kuvakennon koko
Kuvakennon tyyppi
Sisäinen tallennus-codec
LOG
Ulkoinen videomuoto
Sisäänrakennettu optiikka
Kuvanvakaaja
Sisäänrakennettu ND-suodin
Näyttö
Luovuuden tekniikka on intohimomme.

Me Scandinavian Photolla rakastamme luovuutta sen eri muodoissa ja keskitymme tarjoamaan korkealaatuisia tuotteita kaikille tekniikasta kiinnostuneille. Henkilökohtaisella palvelulla ja asiantuntijaneuvonnalla luomme ratkaisuja, jotka räätälöidään sekä asiakkaan että tarkoituksen mukaan – hyvään hintaan.

Seuraa meitä:
Liity uutiskirjeemme tilaajaksi!

Ole kartalla kuvauksen ja kameroiden uusimmista trendeistä! Tilaa Scandinavian Photon uutiskirje nyt! Saat ensimmäisten joukossa tietoa erikoistarjouksistamme, alan johtavien tuotemerkkien kuulumisista ja uutuuksista sekä tietysti runsaasti inspiraatiota omaan valo- tai videokuvaukseen. Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt, että henkilötietojasi käsitellään tietosuojakäytäntömme mukaisesti.