Blackmagic Design

Osta Blackmagic Design-tuotteet meiltä. Valikoimastamme löydät tuotteita kuten ATEM, Micro Studio Camera, URSA Mini Pro, Pocket Cinema Camera, HyperDeck, Ultimatte, DaVinci Resolve, sekä Mini Converter ja Micro Converter- tarvikkeita. Kotisivuillamme on laaja valikoima Blackmagic Design-tuotteita sekä ammattikäyttäjälle että aloittelijalle

182 tuotteet
Näyttää
Lajittele
Tuotemerkit
Koko
Kuvakennon koko
Kuvakennon tyyppi
Sisäinen tallennus-codec
LOG
Ulkoinen videomuoto
Sisäänrakennettu optiikka
Kuvanvakaaja
Sisäänrakennettu ND-suodin
Luovuuden tekniikka on intohimomme.

Me Scandinavian Photolla rakastamme luovuutta sen eri muodoissa ja keskitymme tarjoamaan korkealaatuisia tuotteita kaikille tekniikasta kiinnostuneille. Henkilökohtaisella palvelulla ja asiantuntijaneuvonnalla luomme ratkaisuja, jotka räätälöidään sekä asiakkaan että tarkoituksen mukaan – hyvään hintaan.

Seuraa meitä:
Liity uutiskirjeemme tilaajaksi!

Ole kartalla tekniikka-alan uusimmista trendeistä! Syöttämällä sähköpostiosoitteesi ja tilaamalla uutiskirjeen suostut vastaanottamaan uutiskirjeitä Scandinavian Photolta. Uutiskirjeen tilaajana saat upeita tarjouksia, tietoa alan johtavien tuotemerkkien kuulumisista ja uutuuksista sekä tietysti runsaasti inspiraatiota.

Uutiskirjeen tilaaminen on vapaaehtoista ja voit peruuttaa tilauksen tai suostumuksesi milloin tahansa. Lue lisää henkilötietojen käsittelystä ja oikeuksistasi tietosuojaselosteestamme.