Blackmagic Design DeckLink Mini Monitor 4K
Artikkeli: 1028770

Blackmagic Design DeckLink Mini Monitor 4K

DeckLink Mini Monitor 4K

Verkkokauppa
Varastossa
Helsingin myymälä:
219 EUR
30 päivän palautusoikeus
Osta nyt ja maksa myöhemmin
Henkilökohtaista palvelua

BlackMagic -yhtiön DeckLink Mini Monitor 4K antaa sinun nähdä pakkaamatonta 10-bittistä YUV- ja 12-bittistä RGB-videota tietokoneeltasi käyttäen Rec. 2020 :a. Siinä on sekä 6G-SDI- että HDMI 2.0a-liitännät kaikille SD, HD ja Ultra HD-formaateille jopa 2160p30, mukaanlukien HDR.

Liitännät vaihtelevat automaattisesti eri videomuotojen välillä, jonka ansiosta DeckLink Mini Monitor 4K on ihanteellinen käytettäväksi tv-laitteiden, ammattitason monitoreiden ja HDMI-projektorien kanssa.

Luovuuden tekniikka on intohimomme.

Me Scandinavian Photolla rakastamme luovuutta sen eri muodoissa ja keskitymme tarjoamaan korkealaatuisia tuotteita kaikille tekniikasta kiinnostuneille. Henkilökohtaisella palvelulla ja asiantuntijaneuvonnalla luomme ratkaisuja, jotka räätälöidään sekä asiakkaan että tarkoituksen mukaan – hyvään hintaan.

Seuraa meitä:
Liity uutiskirjeemme tilaajaksi!

Ole kartalla tekniikka-alan uusimmista trendeistä! Syöttämällä sähköpostiosoitteesi ja tilaamalla uutiskirjeen suostut vastaanottamaan uutiskirjeitä Scandinavian Photolta. Uutiskirjeen tilaajana saat upeita tarjouksia, tietoa alan johtavien tuotemerkkien kuulumisista ja uutuuksista sekä tietysti runsaasti inspiraatiota.

Uutiskirjeen tilaaminen on vapaaehtoista ja voit peruuttaa tilauksen tai suostumuksesi milloin tahansa. Lue lisää henkilötietojen käsittelystä ja oikeuksistasi tietosuojaselosteestamme.