Blackmagic Design DaVinci Resolve Studio (Activation Card)
Artikkeli: 1022642

Blackmagic Design DaVinci Resolve Studio (Activation Card)

DaVinci Resolve Studio (Activation Card)

Verkkokauppa
Varastossa
Helsingin myymälä:
  • Digitaalinen työkalu ammattimaiseen jälkikäsittelyyn, värinkorjaukseen ja äänen jälkituotantoon
  • Toimii Macin, Windowsin ja Linuxin kanssa
  • Suunniteltu käsittelemään lähes kaikkia formaatteja
339 EUR
30 päivän palautusoikeus
Osta nyt ja maksa myöhemmin
Henkilökohtaista palvelua

DaVinci Resolve Studio on digitaalinen työkalu ammattimaiseen jälkikäsittelyyn, värinkorjaukseen ja äänen jälkituotantoon. Se yhdistää ammattimaisen 8K-editoinnin, värinkorjauksen, visuaaliset tehosteet ja automaattisen tuotannon yhdessä työkalussa. Ohjelmassa on live-toiminto, joten useat henkilöt voivat työskennellä projektin parissa samanaikaisesti. Olitpa sitten yksittäinen taiteilija tai osa suurta tv-tuotantoa, DaVinci Resolve auttaa sinua muokkaamaan lopputuotetta erittäin laadukkaasti. Toimitus sisältää tuotelisenssin aktivointikortin. Kortissa on koodi ohjelmiston lataamista ja suorittamista varten enintään kahdella tietokoneella. Tilauksesi mukana toimitetut asiakirjat saattavat koskea Resolve Studion aiempia versioita, mutta voit ladata silti ohjelmiston uusimman version.

Ominaisuudet

  • Edistynyt ammattitason videoeditointiohjelmisto
  • Yhteensopiva Macin, PC:n ja Linuxin kanssa
  • Voi käsitellä suurinta osaa kaikista formaateista
  • Lisenssiä voi käyttää kahdella tietokoneella, mutta ei samanaikaisesti

Toimitukseen sisältyy

  • DaVinci Resolve Studio (Activation Card)
Luovuuden tekniikka on intohimomme.

Me Scandinavian Photolla rakastamme luovuutta sen eri muodoissa ja keskitymme tarjoamaan korkealaatuisia tuotteita kaikille tekniikasta kiinnostuneille. Henkilökohtaisella palvelulla ja asiantuntijaneuvonnalla luomme ratkaisuja, jotka räätälöidään sekä asiakkaan että tarkoituksen mukaan – hyvään hintaan.

Seuraa meitä:
Liity uutiskirjeemme tilaajaksi!

Ole kartalla tekniikka-alan uusimmista trendeistä! Syöttämällä sähköpostiosoitteesi ja tilaamalla uutiskirjeen suostut vastaanottamaan uutiskirjeitä Scandinavian Photolta. Uutiskirjeen tilaajana saat upeita tarjouksia, tietoa alan johtavien tuotemerkkien kuulumisista ja uutuuksista sekä tietysti runsaasti inspiraatiota.

Uutiskirjeen tilaaminen on vapaaehtoista ja voit peruuttaa tilauksen tai suostumuksesi milloin tahansa. Lue lisää henkilötietojen käsittelystä ja oikeuksistasi tietosuojaselosteestamme.