Benro

Osta Benro-tuotteet meiltä. Valikoimastamme löydät Benro kamerajalustat, videojalustat, kuulapäät, gimbaalit, kameralevyt, selfiekepit ja tarvikkeet. Kotisivuillamme on laaja valikoima Benro-tuotteita sekä ammattikäyttäjälle että aloittelijalle.

220 tuotteet
Näyttää
Lajittele
Tuotemerkit
Suodintyyppi
Jalustan pää
Materiaali
Maks. kuormitus
Maks. korkeus
Paino
Taitettu pituus
Lukkomallit
Jalkaosat
Luovuuden tekniikka on intohimomme.

Me Scandinavian Photolla rakastamme luovuutta sen eri muodoissa ja keskitymme tarjoamaan korkealaatuisia tuotteita kaikille tekniikasta kiinnostuneille. Henkilökohtaisella palvelulla ja asiantuntijaneuvonnalla luomme ratkaisuja, jotka räätälöidään sekä asiakkaan että tarkoituksen mukaan – hyvään hintaan.

Seuraa meitä:
Liity uutiskirjeemme tilaajaksi!

Ole kartalla tekniikka-alan uusimmista trendeistä! Syöttämällä sähköpostiosoitteesi ja tilaamalla uutiskirjeen suostut vastaanottamaan uutiskirjeitä Scandinavian Photolta. Uutiskirjeen tilaajana saat upeita tarjouksia, tietoa alan johtavien tuotemerkkien kuulumisista ja uutuuksista sekä tietysti runsaasti inspiraatiota.

Uutiskirjeen tilaaminen on vapaaehtoista ja voit peruuttaa tilauksen tai suostumuksesi milloin tahansa. Lue lisää henkilötietojen käsittelystä ja oikeuksistasi tietosuojaselosteestamme.