Asus ProArt Station PD5, i9-11900, 32GB RAM, 1TB SSD, RTX 3070, Win 11 Pro
Asus ProArt Station PD5, i9-11900, 32GB RAM, 1TB SSD, RTX 3070, Win 11 Pro
Asus ProArt Station PD5, i9-11900, 32GB RAM, 1TB SSD, RTX 3070, Win 11 Pro
Asus ProArt Station PD5, i9-11900, 32GB RAM, 1TB SSD, RTX 3070, Win 11 Pro
Artikkeli: 1053874

Asus ProArt Station PD5, i9-11900, 32GB RAM, 1TB SSD, RTX 3070, Win 11 Pro

ProArt Station PD5 – päästä luovuutesi valloilleen

Verkkokauppa
Varastossa
Helsingin myymälä:
 • Intel i9-prosessori
 • 32GB RAM ja 1 TB SSD-kovalevy
 • NVIDIA GeForce RTX 3070 8GB -näytönohjain
3 495 EUR
30 päivän palautusoikeus
Osta nyt ja maksa myöhemmin
Henkilökohtaista palvelua

ASUS ProArt Station PD5 tarjoaa suorituskykyä luovaan työskentelyyn. Se on kehitetty käsittelemään suuria video- ja 3D-renderöintiprojekteja prosessorin, näytönohjaimen ja muistin automaattisella optimoinnilla Creator Hub -sovelluksen kautta. Se on ISV:n sertifioima eli Adobe- ja Autodesk-ohjelmistot toimivat odotetulla tavalla. Täysikokoinen runko käyttää monivyöhykkeistä jäähdytysrakennetta tasaisen lämpötilan ylläpitämiseksi ja komponenttien viilentämiseksi. Edessä olevat LED-ilmaisimet antavat yleiskuvan renderöinnin tilasta tai ylikuormitustilanteesta. Hyvin harkittujen ilmoitusten ansiosta pysyt ajan tasalla prosesseista, jotta voit sillä välin jatkaa häiriöttä muiden asioiden parissa. ProArt PD5 varmistaa, että aikasi käytetään tärkeimpään eli luovaan työskentelyyn!

Ominaisuudet

 • Suorituskykyä vaativimpiinkin tehtäviin
 • Optimoitu nopeampaan renderöintiin
 • Ohjelmoitavat LED-ilmaisimet edessä
 • Creator Hub tarjoaa yleiskatsauksen ja asetusvaihtoehdot
 • Sisäänrakennettu kahva helpottaa tietokoneen liikuttamista
 • Useita älykkäitä ominaisuuksia
 • Kovalevypaikka, joka ei vaadi työkaluja

Suorituskykyä luovaan työskentelyyn

ProArt Station PD5 on suunniteltu luovuutta ajatellen. Työskenteletpä sitten äänen, kuvan, videon tai digitaalisen taiteen parissa tarvitset paljon suorituskykyä, jota tämä tietokone tarjoaa. 11. sukupolven Intel Core i9 -prosessori antaa sinulle vapauden työskennellä useissa sovelluksissa samanaikaisesti. NVIDIA GeForce RTX 3070 8GB vapauttaa prosessorin ja mahdollistaa edistyneen 3D-mallinnuksen ja videoeditoinnin.

Creator Hub

Asus Creator Hub antaa sinulle näkyvyyden ja hallinnan siihen, miten tietokoneesi toimii ja hyödyntää järjestelmää. Se optimoi automaattisesti suorittimen, näytönohjaimen ja muistin renderöinnin aikana ja antaa älykkäitä ilmoituksia, kun työ on valmis. Voit myös kalibroida näytön ominaisuudet tai vaihtaa suorituskykytasojen välillä. Sen avulla voit myös mukauttaa etupaneelin LED-merkkivaloja omilla valaistustehosteilla ja väreillä.

Helppo päivittää

Monista muista valmiista tietokoneista poiketen PD5:n kovalevypaikat ovat suunniteltu erityisesti siten, että ne voidaan irrottaa ilman työkaluja. Näin voit helposti vaihtaa tai päivittää ProArt Stationin kovalevyt. Tämä on erityisen hyödyllistä, jos haluat jakaa materiaalisi useammalle ihmiselle esimerkiksi NAS:n kautta.

Toimitukseen sisältyy

 • ASUS ProArt Station PD5
 • Virtakaapeli
 • Käyttöohjekirja
Luovuuden tekniikka on intohimomme.

Me Scandinavian Photolla rakastamme luovuutta sen eri muodoissa ja keskitymme tarjoamaan korkealaatuisia tuotteita kaikille tekniikasta kiinnostuneille. Henkilökohtaisella palvelulla ja asiantuntijaneuvonnalla luomme ratkaisuja, jotka räätälöidään sekä asiakkaan että tarkoituksen mukaan – hyvään hintaan.

Seuraa meitä:
Liity uutiskirjeemme tilaajaksi!

Ole kartalla kuvauksen ja kameroiden uusimmista trendeistä! Tilaa Scandinavian Photon uutiskirje nyt! Saat ensimmäisten joukossa tietoa erikoistarjouksistamme, alan johtavien tuotemerkkien kuulumisista ja uutuuksista sekä tietysti runsaasti inspiraatiota omaan valo- tai videokuvaukseen. Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt, että henkilötietojasi käsitellään tietosuojakäytäntömme mukaisesti.