Asus ProArt PA27AC
Asus ProArt PA27AC
Asus ProArt PA27AC
Asus ProArt PA27AC
Asus ProArt PA27AC
Artikkeli: 1047098

Asus ProArt PA27AC

Ammattimainen 27" HDR-näyttö

Verkkokauppa
Varastossa
Helsingin myymälä:
 • 27" WQHD-näyttö IPS-paneelilla (2560 x 1440)
 • 100 % sRGB och Rec.709
 • Tuki ASUS-laitteiston kalibroinnille

Valitse Muita vaihtoehtoja

659 EUR
30 päivän palautusoikeus
Osta nyt ja maksa myöhemmin
Henkilökohtaista palvelua

ProArt PA27AC on ammattikäyttöön tarkoitettu 27" HDR-näyttö Thunderbolt 3 -portilla. Siinä on IPS-paneeli, jonka kehyssuunnittelu maksimoi työalueen ja minimoi näytön fyysisen koon. Näyttö on kalibroitu tehtaalla ASUS-laitteistokalibroinnilla, joka tarjoaa korkean kontrastin ja yksityiskohdat, ja siinä on 100 % sRGB-värintoisto Rec. 709:n mukaan. Näyttö on kehitetty suunnittelijoita ja valokuvaajia ajatellen, jotka asettavat korkeat vaatimukset väritarkkuudelle.

Ominaisuudet

 • WQHD-näyttö, jonka tarkkuus on 2560x1440 pikseliä
 • USB-C, jossa tuki Thunderbolt 3:lle, Displayportille ja virtalähteelle (45 W)
 • HDR-10 ja suuri kirkkaus kontrastikkaisiin ja yksityiskohtaisiin kuviin
 • Tehdaskalibroitu näyttö, jossa on korkea kuvan tarkkuus ja tarkka renderöinti
 • Ergonominen jalusta, jonka korkeutta, kiertoa ja kallistusta voidaan säätää

IPS-paneeli, jossa on suuri kirkkaus ja kontrasti

ProArt PA27AC on ammattikäyttöön tarkoitettu 27" näyttö IPS-paneelilla. Sen kirkkaus on jopa 400 nittiä, mikä yhdessä HDR10:n kanssa antaa eloisan kuvan laajalla dynaamisella alueella, jossa valkoisesta tulee valkoista ja mustasta aitoa mustaa.

Suuret yksityiskohdat ja eloisat värit

Näytön kuvan yksityiskohtaisuus on suuri, koska siinä on 77 % enemmän pikseleitä kuin Full HD-näytössä on vakiona. 2560x1440 pikselin resoluution ansiosta saat kuvanlaadun, joka sopii täydellisesti valokuvaajille. Näytössä on 100-prosenttinen sRGB-värimuunnos Rec. 709:n mukaisesti, mikä antaa kuvillesi eloisamman ilmeen.

Oikein väritasapaino kalibroinnin avulla

ProArt PA27AC:ssa on sisäänrakennettu ProArt-kalibrointitekniikka, jonka avulla voit hienosäätää värejä ja kirkkautta tasaisen näytön aikaansaamiseksi. Näyttö on myös kalibroitu tehtaalla realistista värintoistoa varten ja takaa ∆E2:n väritarkkuuden.

Monien laitteiden yhdistäminen

Näytössä on kaksi USB-C-porttia, jotka tukevat Thunderbolt 3:a ja Displayportia, jotka tarjoavat jopa 40 Gbit/s nopeuden ja kestävät jopa 45 W:n tehon. Yhden portin avulla voit ketjuttaa useita näyttöjä ilman keskittimen tai kytkimen tarvetta.

Säädä näytön asento tarpeidesi mukaan

ProArt PA27AC:n avulla voit säätää näytön kulman, korkeuden ja kallistuksen itsellesi sopivaksi. Voit myös käyttää sitä mihin suuntaan tahansa, ja kuva pyörii automaattisesti. Tämä on erittäin kätevää, kun työstät verkkosivuja tai asiakirjoja, joissa on pitkiä luetteloita

Toimitukseen sisältyy

 • Asus ProArt PA27AC
 • Thunderbolt 3 -kaapeli
 • Virtakaapeli
 • HDMI-kaapeli
 • Displayport -kaapeli
 • Pikaopas
 • USB 3.0 -kaapeli
 • CD-levy
 • Takuudokumentti

Valitse paketti, johon sisältyy tuplanäytöt

Kahden näytön pakettiin sisältyy kaksi BenQ SW240:tä ja LogiLink monitorarm kaasujousella (BP0041), joten voit kiinnittää näytöt suoraan työpöydälle. Tällä tavalla vapautat työtilaa ja saat siistin työpöydän. Pöytäteline kannattelee jopa 27 tuuman kokoisia näyttöjä ja jopa 6 kg:n painoa käsivartta kohden, joka tekee siitä täydellisesti sopivan kahden SW240:n kanssa.

Hyvä tietää! Jotta voit käyttää kahta näyttöä tietokoneessasi, saatat tarvita USB-keskittimen tai telakointiaseman. Katso vaihtoehdot sopivista lisävarusteista.
Luovuuden tekniikka on intohimomme.

Me Scandinavian Photolla rakastamme luovuutta sen eri muodoissa ja keskitymme tarjoamaan korkealaatuisia tuotteita kaikille tekniikasta kiinnostuneille. Henkilökohtaisella palvelulla ja asiantuntijaneuvonnalla luomme ratkaisuja, jotka räätälöidään sekä asiakkaan että tarkoituksen mukaan – hyvään hintaan.

Seuraa meitä:
Liity uutiskirjeemme tilaajaksi!

Ole kartalla kuvauksen ja kameroiden uusimmista trendeistä! Tilaa Scandinavian Photon uutiskirje nyt! Saat ensimmäisten joukossa tietoa erikoistarjouksistamme, alan johtavien tuotemerkkien kuulumisista ja uutuuksista sekä tietysti runsaasti inspiraatiota omaan valo- tai videokuvaukseen. Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt, että henkilötietojasi käsitellään tietosuojakäytäntömme mukaisesti.