Apple MacBook Air 13" M1, 8GB RAM, 256GB SSD Space Grey
Apple MacBook Air 13" M1, 8GB RAM, 256GB SSD Space Grey
Apple MacBook Air 13" M1, 8GB RAM, 256GB SSD Space Grey
Artikkeli: 1051351

Apple MacBook Air 13" M1, 8GB RAM, 256GB SSD Space Grey

MacBook Air 13" M1, 8GB RAM, 256GB SSD Space Grey

Verkkokauppa
Varastossa
Helsingin myymälä:
 • 8-ytiminen Apple M1-siru
 • 8 GB RAM ja 256 GB SSD-kovalevy
 • 2 Thunderbolt/USB 4‑porttia
1 099 EUR
30 päivän palautusoikeus
Osta nyt ja maksa myöhemmin
Henkilökohtaista palvelua
MacBook Air on yksi Applen ohuimmista ja kevyimmistä kannettavista tietokoneista. Nopea ja tehokas kannettava tietokone Applen M1-sirun ansiosta. M1-sirussa on jopa 2,8 kertaa nopeampi prosessori ja jopa kuusi kertaa nopeampi grafiikka. Lisäksi se on varustettu edistyneellä Neural Enginellä nopeampaan koneoppimiseen. Jopa 20 tunnin akunkeston ansiosta se on täydellinen tietokone sinulle, kun tarvitset täyden suorituskyvyn missä tahansa oletkin.

Ominaisuudet

 • Apple M1-siru, jossa 8-ytiminen prosessori ja 7-ytiminen näytönohjain
 • 16-ytiminen Neural Engine koneoppiminen
 • Kirkas 13” LED-taustavalaistu Retina-näyttö (400 nits)
 • Dolby Atmos äänentoisto
 • P3-väriavaruus True Tone-toiminnolla oikean värilämpötilan saavuttamiseksi
 • WiFi 6 nopeaan langattomaan yhdistämiseen
 • FaceTime 720p HD-kamera
 • Kolme sisäänrakennettua mikrofonia, jotka vähentävät taustamelua
 • Taustavalaistu Magic Keyboard-näppäimistö

M1-siru on kehitetty yksinomaan Macille

Applen M1-siruun on integroitu 8-ytiminen prosessori, 7-ytiminen grafiikkaprosessorin, Neural Engine I/O ja paljon muuta. Applen M1-järjestelmäsiru sisältää vaikuttavat 16 miljardia transistoria ja sillä on uskomaton suorituskyky ja tehokas virrankulutus.

Neural Engine koneoppiminen

Koneoppimisen avulla saat esimerkiksi automatisoitua videoanalyysia, puheentunnistusta ja kuvaprosessointia. M1-sirun 16-ytiminen Neural Engine tuottaa jopa 11 kertaa nopeamman koneoppimisen.

Retina-näyttö erinomaiseen kuvaan

Retina-näytön avulla saat realistista ja yksityiskohtasta kuvaa, jossa jopa teksti on terävää ja selkeää. 400 nitin valovoimakas LED-taustavalo antaa syvät mustat ja kirkkaat valkoiset sävyt. P3-väriasteikon ansiosta saat eloisia värejä ja True Tone -tekniikan avulla valkotasapaino säätyy automaattisesti ympäristön valoon - tämä tarkoittaa, että kaikki kuvat saavat luonnollisen valon.

Korkealaatuiset videopuhelut ja äänet

M1-siru maksimoi HD-kameran kuvasignaalia, mikä parantaa kuvan laatua videopuheluiden aikana. Tämä parantaa sekä kohokohtien että varjojen yksityiskohtia. Tietokoneessa on kolme studiolaatuista mikrofonia, jotka suodattavat melua ja niiden avulla kaikki voivat kuulla sinut selvästi puhelun, kokouksen tai podcastin nauhoituksen aikana.

Useita nopeita liitäntöjä

WiFi 6 on uuden sukupolven WiFi. Se on nopeampi sekä varmistaa, että MacBook Pro toimii aina vaikka useat ihmiset olisivat yhteydessä verkkoon. Tietokoneessa on myös kaksi Thunderbolt/USB 4 -liitäntää, joilla on suuri kaistanleveys. Niiden avulla voit siirtää dataa, ladata, liittää näytön, toistaa videoita. Tämä kaikki yhdellä ja samalla portilla.

Toimitukseen sisältyy

 • Apple MacBook Air 13" M1, 8GB RAM, 256GB SSD, Space Grey
 • USB-C-latauskaapeli
 • 61W USB-C-virtalähde
Luovuuden tekniikka on intohimomme.

Me Scandinavian Photolla rakastamme luovuutta sen eri muodoissa ja keskitymme tarjoamaan korkealaatuisia tuotteita kaikille tekniikasta kiinnostuneille. Henkilökohtaisella palvelulla ja asiantuntijaneuvonnalla luomme ratkaisuja, jotka räätälöidään sekä asiakkaan että tarkoituksen mukaan – hyvään hintaan.

Seuraa meitä:
Liity uutiskirjeemme tilaajaksi!

Ole kartalla kuvauksen ja kameroiden uusimmista trendeistä! Tilaa Scandinavian Photon uutiskirje nyt! Saat ensimmäisten joukossa tietoa erikoistarjouksistamme, alan johtavien tuotemerkkien kuulumisista ja uutuuksista sekä tietysti runsaasti inspiraatiota omaan valo- tai videokuvaukseen. Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt, että henkilötietojasi käsitellään tietosuojakäytäntömme mukaisesti.