-4%
Apple Mac Studio - M1 Max 10-core CPU, 24-core GPU, 32GB RAM, 1TB SSD, Silver
Apple Mac Studio - M1 Max 10-core CPU, 24-core GPU, 32GB RAM, 1TB SSD, Silver
Artikkeli: 1055009

Apple Mac Studio - M1 Max 10-core CPU, 24-core GPU, 32GB RAM, 1TB SSD, Silver

Mac Studio M1 Max – Kompakti tehopaketti

Verkkokauppa
Varastossa
Helsingin myymälä:
 • 10-ytiminen prosessori ja 24-ytiminen näytönohjain
 • 32GB RAM ja 1TB SSD-kovalevy
 • Toistaa jopa yhdeksän videota 8K-tarkkuudella samanaikaisesti
2 399 EUR2 499 EUR
30 päivän palautusoikeus
Osta nyt ja maksa myöhemmin
Henkilökohtaista palvelua

Valmistaudu ennennäkemättömään suorituskykyyn Mac Studiolla. M1 Max antaa sinulle runsaasti suorituskykä 10-ytimisellä prosessorilla, 24-ytimisellä näytönohjaimella ja 400 Gt/s muistikaistanleveydellä. Runsaiden liitäntöjen ansiosta se sopii useimpiin valokuvaus-, elokuva- ja luoviin tehtäviin. Aja jopa yhdeksää 8K ProRes -virtaa samanaikaisesti. Kaikki tämä suorituskyky on pakattu uskomattoman pieneen pakettiin, joka vie vain vähän tilaa työpöydällä. Koneen sisältä löydät innovatiivisen jäähdytysjärjestelmän, jonka avulla voit käsitellä massiivisia työnkulkuja.

Ominaisuudet

 • M1 Max, jossa on 10-ytiminen prosessori ja 24-ytiminen näytönohjain
 • Kaksi USB-C- ja neljä Thunderbolt 4 -porttia
 • Jopa yhdeksän 8K ProRes -videovirran toistaminen samanaikaisesti
 • Tuki jopa viidelle näytölle
 • 10 Gbps Ethernet-portti
 • Tehokas jäähdytysjärjestelmäSuorituskyky vaativiin tehtäviin

M1 Max on tarkoitettu niille, jotka haluavat suorittaa vaativia tehtäviä helposti ja vaivattomasti. Mac Studion avulla on helppo editoida 8K-muodossa ja käyttää jopa viittä näyttöä samanaikaisesti. M1 Max auttaa sinua laajentamaan henkilökohtaisen tietokoneen suorituskyvyn rajoja.

Työpöydältä studioon

Mitä ikinä teetkin, voit muuttaa työpöytäsi nopeasti studioksi. Se on suunniteltu luovaa työnkulkua ajatellen, joten se vie hyvin vähän pöytätilaa ja sulautuu helposti työtilaan. Sisäänrakennettu tuuletinjärjestelmä pitää Mac Studion viileänä riippumatta siitä, kuinka suuria projekteja teet.

Toimitukseen sisältyy

 • Mac Studio - M1 Max 10‑core CPU, 24-core GPU, 32GB RAM, 1TB SSD, Silver
 • Virtajohto
Luovuuden tekniikka on intohimomme.

Me Scandinavian Photolla rakastamme luovuutta sen eri muodoissa ja keskitymme tarjoamaan korkealaatuisia tuotteita kaikille tekniikasta kiinnostuneille. Henkilökohtaisella palvelulla ja asiantuntijaneuvonnalla luomme ratkaisuja, jotka räätälöidään sekä asiakkaan että tarkoituksen mukaan – hyvään hintaan.

Seuraa meitä:
Liity uutiskirjeemme tilaajaksi!

Ole kartalla kuvauksen ja kameroiden uusimmista trendeistä! Tilaa Scandinavian Photon uutiskirje nyt! Saat ensimmäisten joukossa tietoa erikoistarjouksistamme, alan johtavien tuotemerkkien kuulumisista ja uutuuksista sekä tietysti runsaasti inspiraatiota omaan valo- tai videokuvaukseen. Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt, että henkilötietojasi käsitellään tietosuojakäytäntömme mukaisesti.