Uutuus
Apple iPhone 14 Plus 256GB Blue
Artikkeli: 1057293

Apple iPhone 14 Plus 256GB Blue

iPhone 14 Plus – Ihmepakkaus

Varastotilanne
Toimitusaika ei tiedossa
 • 6,7" Super Retina XDR-näyttö
 • Kolarin­tunnistus soittaa apua, kun et itse voi
 • Kaksoiskamerajärjestelmä ja jopa 2,5 kertaa parempia kuvia hämärässä

Valitse Muita vaihtoehtoja

1 319 EUR

Maksa heti tai jaa useampaan osamaksuun Lue lisää

Osta nyt ja maksa myöhemmin
30 päivän palautusoikeus

Uudessa iPhone 14 Plus -puhelimessa on koko päivän kestävä akku ja Applen kaikkien aikojen edistyksellisin kaksoiskamerajärjestelmä, jolla saat loistavia kuvia hämärässä. Siinä on 6,7" Super Retina XDR -tyyppinen OLED-näyttö, jossa on Ceramic Shield -suoja, joka kestää enemmän kuin mikään älypuhelimen lasi. iPhone 14 Plus on kestävä ja IP68-sertifioitu kestämään roiskeita. Uuden sukupolven iPhonessa on myös entistä pidempi akunkesto, joka tarjoaa jopa 26 tuntia videotoistoa. Se on myös varustettu kolarintunnistuksella, joka on suunniteltu pelastamaan ihmishenkiä.

Ominaisuudet

 • 6,7" Super Retina XDR OLED-näyttö
 • Kestävä ja tyylikäs, suorat alumiinireunat
 • Ceramic Shield - tehty kestämään
 • Kolaritunnistus
 • Vedenkestävä IP68
 • 12 megapikselin kaksoiskamera: laajakulmainen ja ultralaajakulmainen kamera
 • 2x optinen zoomaus ja jopa 5x digitaalinen zoomaus
 • Optinen kuvanvakain
 • Elokuvallinen tila vaihtaa automaattisesti tarkennus­pistettä
 • 12 megapikselin TrueDepth-etukamera, jossa on muotokuvatila ja kehittynyt bokeh-efekti
 • Aktivoi handsfree äänelläsi - sano "Hei Siri".
 • Yhteensopiva MagSafe-latauksen kanssa jopa 15 W:n teholla
 • Langaton Qi-lataus jopa 7,5 W:n teholla

Lisää kuvausvoimaa

iPhone 14 Plus -puhelimessa on uusi pääkamera ja parannettu kuvankäsittely, joka saa valokuvat näyttämään upeilta missä tahansa valossa ja jopa hämärässä. Apple lupaa 2,5 kertaa parempia kuvia hämärässä pääkameralla ja 2 kertaa parempia kuvia ultralaajakulmakameralla. Pääkamerassa on suurempi kenno ja aukko, joka päästää sisään enemmän valoa, ja ultralaajakulmakameran avulla voit kuvata ainutlaatuisia perspektiivejä. Lisäksi siinä on uusi toimintatila tasaista videokuvaa varten, joka kompensoi tärinää ja liikettä.

Ominaisuus, joka pelastaa ihmishenkiä

iPhone 14 Plus on varustettu yhtiön historian ehkä tärkeimmällä ominaisuudella. Kolarintunnistus soittaa apua, kun et itse voi. Uusi korkeiden g-voimien kiihtyvyysanturi tunnistaa jopa 256 G:n äärimmäiset kiihdytykset ja hidastukset. Tämä yhdistettynä barometriin, laajan mitta-alueen gyroskooppiin ja kovia törmäysääniä tunnistavaan mikrofoniin, havaitsevat mahdollisen vakavan auto-onnettumuuden. Puhelin soittaa automaattisesti hätänumeroon ja ilmoittaa hätäyhteyshenkilöille.

TrueDepth -etukamera

TrueDepth -etukamerassa on kaikki takakameroiden uusimmat ominaisuudet, kuten elokuvatila, valokuvaustyylit, yötilan selfiet, älykäs HDR 4, Deep fusion ja paljon muuta. Lisäksi saat automaattitarkennuksen ja suuremman f/1,9-aukon, joka tarjoaa kaksi kertaa paremmat kuvat hämärässä. A15 Bionicissa ja TrueDepth-kamerassa on myös Face ID, älypuhelimen turvallisin kasvojentunnistus.

Kirkas Super Retina XDR -näyttö

iPhone 14 Plus näytön pikselitiheys on erittäin suuri, joten kuvat, videot, teksti ja kaikki muu, mitä katsot, on erityisen terävää. OLED-näytön kirkkaus on jopa 800 cd/m², joten se näkyy selvästi kirkkaassakin auringonvalossa. Samalla se nousee 1200 cd/m²:iin HDR-sisältöä varten. Näet aitoja mustia, valkoisempia valkoisia ja kaikkia sävyjä siltä väliltä. Silti näyttö kuluttaa vähemmän virtaa kuin koskaan.

Akku-, lataus- ja MagSafe-tuki

iPhone 14 Plus -puhelimessa on sisäänrakennettu ladattava litiumioniakku, joka tukee langatonta MagSafe-latausta 15 W:n teholla. Puhelinta voi tietysti ladata USB-liitännän kautta tietokoneeseen tai verkkolaitteeseen (ei sisälly toimitukseen). Apple lupaa iPhone 14 Plus:lle koko päivän akunkeston ja jopa 26 tunnin videotoiston.

Toimitukseen sisältyy

 • Apple iPhone 14 Plus 256GB
 • USB-C Lightning-kaapeli
Luovuuden tekniikka on intohimomme.

Me Scandinavian Photolla rakastamme luovuutta sen eri muodoissa ja keskitymme tarjoamaan korkealaatuisia tuotteita kaikille tekniikasta kiinnostuneille. Henkilökohtaisella palvelulla ja asiantuntijaneuvonnalla luomme ratkaisuja, jotka räätälöidään sekä asiakkaan että tarkoituksen mukaan – hyvään hintaan.

Seuraa meitä:
Liity uutiskirjeemme tilaajaksi!

Ole kartalla kuvauksen ja kameroiden uusimmista trendeistä! Tilaa Scandinavian Photon uutiskirje nyt! Saat ensimmäisten joukossa tietoa erikoistarjouksistamme, alan johtavien tuotemerkkien kuulumisista ja uutuuksista sekä tietysti runsaasti inspiraatiota omaan valo- tai videokuvaukseen.