AirPods Pro

Apple AirPods Pro

Artikkeli: 1046323
 • Aktiivinen taustamelun vaimennus tuottaa vangitsevan äänielämyksen
 • Läpikuulumis­tilassa kuulet mitä ympärilläsi tapahtuu
 • Mukavuutta koko päiväksi säädettävän istuvuuden ansiosta
 • Sirin avulla voit ohjata mm. musiikkia, puheluita ja äänenvoimakkuutta
205 EUR

Maksa heti tai jaa useampaan osamaksuun Lue lisää

Varastossa

Langattomat in-ear-kuulokkeet aktiivisella taustamelun vaimennuksella

AirPods Pro ovat Applen valmistamat langattomat kuulokkeet monipuolisilla toiminnoilla, kuten aktiivinen taustamelunvaimennus, yksilöllinen käyttömukavuus juuri sinun korvillesi sekä langaton latauskotelo tarjoaa yli 24 tuntia akun käyttöaikaa.

Ominaisuudet

 • Aktiivinen taustamelun vaimennus parempaan äänielämykseen
 • Läpikuulumis­tilassa kuulet mitä ympärilläsi tapahtuu
 • Korkea käyttömukavuus
 • Sirin avulla voit ääniohjata mm. musiikkia, puheluita ja äänenvoimakkuutta

Taustamelunvaimennus ja läpikuulemistila

AirPods Pro kuulokkeiden ulospäin suunnattu mikrofoni tunnistaa ulkopuolisen äänen ja kuulokkeet kumoavat ulkopuoliset äänet vastaavalla määrällä vastamelua ennen kuin huomaatkaan. Sisäänpäin suunnattu mikrofoni kuulee äänen kuten sinäkin ja sen jälkeen AirPods Pro kuulokkeet hienosäätävät ääntä korjaamalla matalia ja keskitaajuuksia paremman äänielämyksen saamiseksi. Vastamelua säädetään jatkuvasti 200 kertaa sekunnissa, jotta äänielämys olisi todella kokonaisvaltainen sekä korkealaatuinen. Haluatko kuulla, mitä ympärilläsi tapahtuu? Pidä kuulokevarren painalluksen tunnistinta painettuna, kun haluat vaihtaa aktiivisen taustamelun vaimennuksen ja läpikuulumistilan välillä.

Tehty kokopäiväiseen käyttöön

In-ear-kuulokkeet, jotka on suunniteltu tarjoamaan joustavampi ja tiiviimpi istuvuus, mikä puolestaan ​​tarjoaa paremman äänikokemuksen sekä vähemmän ympäristön melua. Kuulokkeet on suunniteltu käytettäväksi kokopäiväisesti ja ne kestävät hikeä sekä niissä on verkolla peitetty mikrofoniaukko, joka parantaa puhelun selkeyttä tuulisissa olosuhteissa. Kuulokkeet latautuvat latauskotelossa ja antavat sinulle yli 24 tunnin akunkeston usealla latauksella - yhdellä latauksella jopa 4,5 tunnin akunkesto. Sirin ansiosta voit hallita useita ominaisuuksia, kuten musiikkia, puheluita ja äänenvoimakkuutta koskematta mihinkään.

Toimitukseen sisältyy

 • AirPods Pro kuulokkeet
 • Langaton latauskotelo
 • Silikonitulpat (kolme kokoa)
 • Lightning - USB-C johto
Luovuuden tekniikka on intohimomme.

Me Scandinavian Photolla rakastamme luovuutta sen eri muodoissa ja keskitymme tarjoamaan korkealaatuisia tuotteita kaikille tekniikasta kiinnostuneille. Henkilökohtaisella palvelulla ja asiantuntijaneuvonnalla luomme ratkaisuja, jotka räätälöidään sekä asiakkaan että tarkoituksen mukaan – hyvään hintaan.

Seuraa meitä:
Liity uutiskirjeemme tilaajaksi!

Ole kartalla kuvauksen ja kameroiden uusimmista trendeistä! Tilaa Scandinavian Photon uutiskirje nyt! Saat ensimmäisten joukossa tietoa erikoistarjouksistamme, alan johtavien tuotemerkkien kuulumisista ja uutuuksista sekä tietysti runsaasti inspiraatiota omaan valo- tai videokuvaukseen.