MIDI-keyboardit

MIDI-koskettimet voivat näyttää syntetisaattorilta tai sähköpianolta, mutta se on fyysinen näppäimistö digitaalisen musiikin luomiseen. Liitä MIDI-koskettimet tietokoneeseesi USB-liitännän kautta ja luo musiikkia musiikkiohjelmistolla. Meiltä löydät pienempiä kannettavia MIDI-koskettimia, joissa on 25 näppäintä sekä täysikokoisia 88 näppäimen koskettimia. Tutustu valikoimaamme täällä ja tee hankinta kilpailukykyiseen hintaan sekä nopealla toimituksella jo tänään.

10 tuotteet
Näyttää
Lajittele
Hakusuodatin
Tuotemerkit
Luovuuden tekniikka on intohimomme.

Me Scandinavian Photolla rakastamme luovuutta sen eri muodoissa ja keskitymme tarjoamaan korkealaatuisia tuotteita kaikille tekniikasta kiinnostuneille. Henkilökohtaisella palvelulla ja asiantuntijaneuvonnalla luomme ratkaisuja, jotka räätälöidään sekä asiakkaan että tarkoituksen mukaan – hyvään hintaan.

Seuraa meitä:
Liity uutiskirjeemme tilaajaksi!

Ole kartalla tekniikka-alan uusimmista trendeistä! Syöttämällä sähköpostiosoitteesi ja tilaamalla uutiskirjeen suostut vastaanottamaan uutiskirjeitä Scandinavian Photolta. Uutiskirjeen tilaajana saat upeita tarjouksia, tietoa alan johtavien tuotemerkkien kuulumisista ja uutuuksista sekä tietysti runsaasti inspiraatiota.

Uutiskirjeen tilaaminen on vapaaehtoista ja voit peruuttaa tilauksen tai suostumuksesi milloin tahansa. Lue lisää henkilötietojen käsittelystä ja oikeuksistasi tietosuojaselosteestamme.