Syntikat ja koskettimet

Tallenna omaa elektronista musiikkiasi tietokoneeseen liitetyllä syntetisaattorilla tai koskettimistolla. Meiltä löydät elektronisia syntikoita, midi-koskettimia, samplereita, sekvenssejä ja grooveboxeja, jotta pääset alkuun musiikin luomisessa. Valitse brändeistä, kuten Teenage Engineering, Native Instrument, Roland ja monet muut. Tutustu valikoimaamme täällä ja tee hankinta kilpailukykyiseen hintaan sekä nopealla toimituksella jo tänään.

121 tuotteet
Näyttää
Lajittele
Hakusuodatin
Tuotemerkit
Väri
Ulkopuolinen leveys
Ulkopuolinen korkeus
Ulkopuolinen syvyys
Materiaali
Luovuuden tekniikka on intohimomme.

Me Scandinavian Photolla rakastamme luovuutta sen eri muodoissa ja keskitymme tarjoamaan korkealaatuisia tuotteita kaikille tekniikasta kiinnostuneille. Henkilökohtaisella palvelulla ja asiantuntijaneuvonnalla luomme ratkaisuja, jotka räätälöidään sekä asiakkaan että tarkoituksen mukaan – hyvään hintaan.

Seuraa meitä:
Liity uutiskirjeemme tilaajaksi!

Ole kartalla tekniikka-alan uusimmista trendeistä! Syöttämällä sähköpostiosoitteesi ja tilaamalla uutiskirjeen suostut vastaanottamaan uutiskirjeitä Scandinavian Photolta. Uutiskirjeen tilaajana saat upeita tarjouksia, tietoa alan johtavien tuotemerkkien kuulumisista ja uutuuksista sekä tietysti runsaasti inspiraatiota.

Uutiskirjeen tilaaminen on vapaaehtoista ja voit peruuttaa tilauksen tai suostumuksesi milloin tahansa. Lue lisää henkilötietojen käsittelystä ja oikeuksistasi tietosuojaselosteestamme.