Käsimikrofonit

Käsimikrofoni sopii erinomaisesti live-esiintymisiin sekä haastatteluihin. Valitse joko dynaaminen- tai kondensaattorimikrofoni, joille on ominaista laadukas ja luonnollinen äänitallennus. Meiltä löydät mikrofonit kaikkiin tarpeisiin. Meillä on asiantunteva henkilökunta, kilpailukykyiset hinnat ja nopea toimitus. Tervetuloa ostoksille.

Luovuuden tekniikka on intohimomme.

Me Scandinavian Photolla rakastamme luovuutta sen eri muodoissa ja keskitymme tarjoamaan korkealaatuisia tuotteita kaikille tekniikasta kiinnostuneille. Henkilökohtaisella palvelulla ja asiantuntijaneuvonnalla luomme ratkaisuja, jotka räätälöidään sekä asiakkaan että tarkoituksen mukaan – hyvään hintaan.

Seuraa meitä:
Liity uutiskirjeemme tilaajaksi!

Ole kartalla kuvauksen ja kameroiden uusimmista trendeistä! Tilaa Scandinavian Photon uutiskirje nyt! Saat ensimmäisten joukossa tietoa erikoistarjouksistamme, alan johtavien tuotemerkkien kuulumisista ja uutuuksista sekä tietysti runsaasti inspiraatiota omaan valo- tai videokuvaukseen. Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt, että henkilötietojasi käsitellään tietosuojakäytäntömme mukaisesti.