Langattomat on ear-kuulokkeet

Nauti musiikista täysillä langattomien on-ear kuulokkeiden avulla Kun haluat langattoman vapauden, Bluetooth-kuulokkeet ovat täydellinen valinta. Muodosta pariliitos helposti älypuhelimen tai tabletin kanssa ja kuuntele musiikkia ilman ylimääräisiä kaapeleita. On-ear kuulokkeet ovat laadukkaita kuulokkeita, joiden käyttömukavuus on maksimoitu pehmeiden korvatyynyjen ja pääpannan avulla. Voit käyttää näitä kuulokkeita myös puheluihin ja verkkokokouksiin. Tutustu valikoimaamme täällä ja tee hankinta kilpailukykyiseen hintaan sekä nopealla toimituksella.

19 tuotteet
Näyttää
Lajittele
Takaisin - On-ear kuulokkeet
Tuotemerkit
Väri
Luovuuden tekniikka on intohimomme.

Me Scandinavian Photolla rakastamme luovuutta sen eri muodoissa ja keskitymme tarjoamaan korkealaatuisia tuotteita kaikille tekniikasta kiinnostuneille. Henkilökohtaisella palvelulla ja asiantuntijaneuvonnalla luomme ratkaisuja, jotka räätälöidään sekä asiakkaan että tarkoituksen mukaan – hyvään hintaan.

Seuraa meitä:
Liity uutiskirjeemme tilaajaksi!

Ole kartalla kuvauksen ja kameroiden uusimmista trendeistä! Tilaa Scandinavian Photon uutiskirje nyt! Saat ensimmäisten joukossa tietoa erikoistarjouksistamme, alan johtavien tuotemerkkien kuulumisista ja uutuuksista sekä tietysti runsaasti inspiraatiota omaan valo- tai videokuvaukseen.