Kuulokevahvistimet

Kuulokevahvistimet parantavat kuulokkeiden signaalia ja ovat välttämätön apu raskaskäyttöisten kuulokkeiden kanssa, joilla on suuri impedanssi. Kuulokevahvistin voi tehdä ihmeitä äänenlaadulle. Sen avulla vois myös lisätä esimerkiksi tietokoneesi kuulokeliitäntöjä. Meiltä löydät kuulokevahvistimet sekä harrastelijoille että ammattikäyttöön. Tutustu valikoimaamme täällä ja tee hankinta kilpailukykyiseen hintaan sekä nopealla toimituksella.

16 tuotteet
Näyttää
Lajittele
Hakusuodatin
Tuotemerkit
Luovuuden tekniikka on intohimomme.

Me Scandinavian Photolla rakastamme luovuutta sen eri muodoissa ja keskitymme tarjoamaan korkealaatuisia tuotteita kaikille tekniikasta kiinnostuneille. Henkilökohtaisella palvelulla ja asiantuntijaneuvonnalla luomme ratkaisuja, jotka räätälöidään sekä asiakkaan että tarkoituksen mukaan – hyvään hintaan.

Seuraa meitä:
Liity uutiskirjeemme tilaajaksi!

Ole kartalla tekniikka-alan uusimmista trendeistä! Syöttämällä sähköpostiosoitteesi ja tilaamalla uutiskirjeen suostut vastaanottamaan uutiskirjeitä Scandinavian Photolta. Uutiskirjeen tilaajana saat upeita tarjouksia, tietoa alan johtavien tuotemerkkien kuulumisista ja uutuuksista sekä tietysti runsaasti inspiraatiota.

Uutiskirjeen tilaaminen on vapaaehtoista ja voit peruuttaa tilauksen tai suostumuksesi milloin tahansa. Lue lisää henkilötietojen käsittelystä ja oikeuksistasi tietosuojaselosteestamme.