MIDI-koskettimet

MIDI-koskettimet voivat näyttää syntetisaattorilta tai sähköpianolta, mutta se on fyysinen näppäimistö digitaalisen musiikin luomiseen. Liitä MIDI-koskettimet tietokoneeseesi USB-liitännän kautta ja luo musiikkia musiikkiohjelmistolla. Meiltä löydät pienempiä kannettavia MIDI-koskettimia, joissa on 25 näppäintä sekä täysikokoisia 88 näppäimen koskettimia. Tutustu valikoimaamme täällä ja tee hankinta kilpailukykyiseen hintaan sekä nopealla toimituksella jo tänään.

9 tuotteet
Näyttää
Lajittele
Takaisin - Syntetisaattorit ja koskettimet
Hakusuodatin
Luovuuden tekniikka on intohimomme.

Me Scandinavian Photolla rakastamme luovuutta sen eri muodoissa ja keskitymme tarjoamaan korkealaatuisia tuotteita kaikille tekniikasta kiinnostuneille. Henkilökohtaisella palvelulla ja asiantuntijaneuvonnalla luomme ratkaisuja, jotka räätälöidään sekä asiakkaan että tarkoituksen mukaan – hyvään hintaan.

Seuraa meitä:
Liity uutiskirjeemme tilaajaksi!

Ole kartalla kuvauksen ja kameroiden uusimmista trendeistä! Tilaa Scandinavian Photon uutiskirje nyt! Saat ensimmäisten joukossa tietoa erikoistarjouksistamme, alan johtavien tuotemerkkien kuulumisista ja uutuuksista sekä tietysti runsaasti inspiraatiota omaan valo- tai videokuvaukseen. Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt, että henkilötietojasi käsitellään tietosuojakäytäntömme mukaisesti.