Syntetisaattorit ja koskettimet

Tallenna omaa elektronista musiikkiasi tietokoneeseen liitetyllä syntetisaattorilla tai koskettimistolla. Meiltä löydät elektronisia syntikoita, midi-koskettimia, samplereita, sekvenssejä ja grooveboxeja, jotta pääset alkuun musiikin luomisessa. Valitse brändeistä, kuten Teenage Engineering, Native Instrument, Roland ja monet muut. Tutustu valikoimaamme täällä ja tee hankinta kilpailukykyiseen hintaan sekä nopealla toimituksella jo tänään.

91 tuotteet
Näyttää
Lajittele
Takaisin - Äänituotanto
Tuotemerkit
Väri
Sopii
Luovuuden tekniikka on intohimomme.

Me Scandinavian Photolla rakastamme luovuutta sen eri muodoissa ja keskitymme tarjoamaan korkealaatuisia tuotteita kaikille tekniikasta kiinnostuneille. Henkilökohtaisella palvelulla ja asiantuntijaneuvonnalla luomme ratkaisuja, jotka räätälöidään sekä asiakkaan että tarkoituksen mukaan – hyvään hintaan.

Seuraa meitä:
Liity uutiskirjeemme tilaajaksi!

Ole kartalla kuvauksen ja kameroiden uusimmista trendeistä! Tilaa Scandinavian Photon uutiskirje nyt! Saat ensimmäisten joukossa tietoa erikoistarjouksistamme, alan johtavien tuotemerkkien kuulumisista ja uutuuksista sekä tietysti runsaasti inspiraatiota omaan valo- tai videokuvaukseen. Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt, että henkilötietojasi käsitellään tietosuojakäytäntömme mukaisesti.