Zoom H2n Handy Recorder
Zoom H2n Handy Recorder
Zoom H2n Handy Recorder
Zoom H2n Handy Recorder
Zoom H2n Handy Recorder
Artikkeli: 318236

Zoom H2n Handy Recorder

H2n Handy Recorder

Verkkokauppa
Varastossa
Helsingin myymälä:
159 EUR
30 päivän palautusoikeus
Osta nyt ja maksa myöhemmin
Henkilökohtaista palvelua
Zoom Handy Recorder H2n
Suuren valikoiman ja yksinkertaisen toiminnon kanssa H2-tallentimesta tuli nopeasti suosittu klassikko.
Nyt tulee H2n! Ja suorituskyky on maksimoitu: uudessa H2n-tallentimessa on sama erinomainen mikrofoni, kuin isoveljessä H4n-tallentimessa. H2n-tallennin tallentaa 90° XY stereo tai MS-stereomuodossa (Mid-Side).

Tämän teknologian ansiosta stereokuvaa voidaan ohjata jopa 360°, uskomattamolla äänenlaadulla ja jopa 96 kHz/24-bitin WAV tai MP3-muodon bittinopeudella jopa 320 kbps.

Toiminnot:
Lo-cut Filter, Compressor/Limiter, Auto Gain, Pre-Rec, Auto-Rec, Tuner, Metronome, Variable Speed Playback, Key Control, A-B Repeat, File Dividing, Normalize, MP3 Post-Encode, Track Marker, Surround Mixer.

Liitännät:
Mic/Line Input: 1/8" (3,5mm) Stereo phone Jack
Phones/Line Output: 1/8" (3,5mm)
Stereo phone Jack
USB: mini B-type 2,0 High Speed Jack
Luovuuden tekniikka on intohimomme.

Me Scandinavian Photolla rakastamme luovuutta sen eri muodoissa ja keskitymme tarjoamaan korkealaatuisia tuotteita kaikille tekniikasta kiinnostuneille. Henkilökohtaisella palvelulla ja asiantuntijaneuvonnalla luomme ratkaisuja, jotka räätälöidään sekä asiakkaan että tarkoituksen mukaan – hyvään hintaan.

Seuraa meitä:
Liity uutiskirjeemme tilaajaksi!

Ole kartalla kuvauksen ja kameroiden uusimmista trendeistä! Tilaa Scandinavian Photon uutiskirje nyt! Saat ensimmäisten joukossa tietoa erikoistarjouksistamme, alan johtavien tuotemerkkien kuulumisista ja uutuuksista sekä tietysti runsaasti inspiraatiota omaan valo- tai videokuvaukseen. Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt, että henkilötietojasi käsitellään tietosuojakäytäntömme mukaisesti.