Zeiss Compact Prime CP.2 85mm T1.5 Super Speed Sony
Artikkeli: 1004016

Zeiss Compact Prime CP.2 85mm T1.5 Super Speed Sony

Compact Prime CP.2 85mm T1.5 Super Speed Sony

Verkkokauppa
Tilaustuote, tilataan erikseen maahantuojalta
Helsingin myymälä:
3 819 EUR
30 päivän palautusoikeus
Osta nyt ja maksa myöhemmin
Henkilökohtaista palvelua
Carl Zeiss Compact Prime Super Speed CP.2
Canon EF-mount objektiivi, jossa on ainutlaatuinen mahdollisuus vaihtaa objektiivin kiinnitysrengasta. Näin saadaan mahdollisuus käyttää objektiivia monen erilaisen kameran kanssa.

Seuraavat on mahdollista valita: PL (perinteinen filmikamera ), EF (Canon), F (Nikon), MFT (esim. BlackMagic Design, Panasonic, Olympus) tai E-mount (Sony NEX).
Luovuuden tekniikka on intohimomme.

Me Scandinavian Photolla rakastamme luovuutta sen eri muodoissa ja keskitymme tarjoamaan korkealaatuisia tuotteita kaikille tekniikasta kiinnostuneille. Henkilökohtaisella palvelulla ja asiantuntijaneuvonnalla luomme ratkaisuja, jotka räätälöidään sekä asiakkaan että tarkoituksen mukaan – hyvään hintaan.

Seuraa meitä:
Liity uutiskirjeemme tilaajaksi!

Ole kartalla kuvauksen ja kameroiden uusimmista trendeistä! Tilaa Scandinavian Photon uutiskirje nyt! Saat ensimmäisten joukossa tietoa erikoistarjouksistamme, alan johtavien tuotemerkkien kuulumisista ja uutuuksista sekä tietysti runsaasti inspiraatiota omaan valo- tai videokuvaukseen. Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt, että henkilötietojasi käsitellään tietosuojakäytäntömme mukaisesti.