VSGO Lens Cleaning Pen
Artikkeli: 1059596

VSGO Lens Cleaning Pen

Puhdistuskynä pehmeällä harjalla

Verkkokauppa
Varastossa
Helsingin myymälä:
  • Sisältää harjan ja puhdistustyynyn
  • Poistaa sormenjäljet ja rasvan
  • Puhdistaa nopeasti ja tehokkaasti
9 EUR

Maksa heti tai jaa useampaan osamaksuun Lue lisää

30 päivän palautusoikeus
Osta nyt ja maksa myöhemmin
Henkilökohtaista palvelua

Puhdistuskynän harja soveltuu erityisesti pienten ja ahtaiden tilojen puhdistukseen. Se poistaa pölyn ja hiukkaset pienimmistäkin raoista ja aukoista. Puhdistuskynässä on käännettävä yläosa, jossa on harja ja puhdistustyyny, joka poistaa tehokkaasti lian, rasvan ja sormenjälkiä. Puhdista kamera, drone, pelikonsoli, VR-lasit tai muut tekniikkalaitteet VSGO-Lens Cleaning Pen -puhdistuskynällä. 

Ominaisuudet

  • Käännettävä yläosa harjalla ja puhdistustyynyllä
  • Poistaa sormenjäljet ja rasvan
  • Puhdistaa nopeasti ja tehokkaasti

VSGO linssinpuhdistuskynä tekniikalle ja laitteille

Toimitukseen sisältyy

  • VSGO Lens Cleaning Pen
Luovuuden tekniikka on intohimomme.

Me Scandinavian Photolla rakastamme luovuutta sen eri muodoissa ja keskitymme tarjoamaan korkealaatuisia tuotteita kaikille tekniikasta kiinnostuneille. Henkilökohtaisella palvelulla ja asiantuntijaneuvonnalla luomme ratkaisuja, jotka räätälöidään sekä asiakkaan että tarkoituksen mukaan – hyvään hintaan.

Seuraa meitä:
Liity uutiskirjeemme tilaajaksi!

Ole kartalla tekniikka-alan uusimmista trendeistä! Syöttämällä sähköpostiosoitteesi ja tilaamalla uutiskirjeen suostut vastaanottamaan uutiskirjeitä Scandinavian Photolta. Uutiskirjeen tilaajana saat upeita tarjouksia, tietoa alan johtavien tuotemerkkien kuulumisista ja uutuuksista sekä tietysti runsaasti inspiraatiota.

Uutiskirjeen tilaaminen on vapaaehtoista ja voit peruuttaa tilauksen tai suostumuksesi milloin tahansa. Lue lisää henkilötietojen käsittelystä ja oikeuksistasi tietosuojaselosteestamme.