Vocas Aluslevy USBP-15 MKII
Artikkeli: 1025174

Vocas Aluslevy USBP-15 MKII

Aluslevy USBP-15 MKII

Verkkokauppa
Tilattu toimittajalta sinulle. Toimitus 2-6 päivän sisällä
Helsingin myymälä:
885 EUR
30 päivän palautusoikeus
Osta nyt ja maksa myöhemmin
Henkilökohtaista palvelua

Vocas USBP-15 MKII
Tämä pohjalevy on kaikki, mitä tarvitset tehdäksesi kamerastasi olkakameran, ja se on yhteensopiva udeiden kameroiden kanssa, kuten esimerkiksi Sony PXW-FS5, Arri Alexa Mini, Canon EOS C100, C300, C500 ja Panasonic Varicam HS ja S35 kanssa.

Mukana toimitetaan

  • 1x USBP-15 MKII
  • 1x kameralevy
  • 1x vakio-olkatuki
  • 2x alumiininen 15 mm tanko 210 mm
Luovuuden tekniikka on intohimomme.

Me Scandinavian Photolla rakastamme luovuutta sen eri muodoissa ja keskitymme tarjoamaan korkealaatuisia tuotteita kaikille tekniikasta kiinnostuneille. Henkilökohtaisella palvelulla ja asiantuntijaneuvonnalla luomme ratkaisuja, jotka räätälöidään sekä asiakkaan että tarkoituksen mukaan – hyvään hintaan.

Seuraa meitä:
Liity uutiskirjeemme tilaajaksi!

Ole kartalla tekniikka-alan uusimmista trendeistä! Syöttämällä sähköpostiosoitteesi ja tilaamalla uutiskirjeen suostut vastaanottamaan uutiskirjeitä Scandinavian Photolta. Uutiskirjeen tilaajana saat upeita tarjouksia, tietoa alan johtavien tuotemerkkien kuulumisista ja uutuuksista sekä tietysti runsaasti inspiraatiota.

Uutiskirjeen tilaaminen on vapaaehtoista ja voit peruuttaa tilauksen tai suostumuksesi milloin tahansa. Lue lisää henkilötietojen käsittelystä ja oikeuksistasi tietosuojaselosteestamme.