Vaikuttaa siltä, että käytät vanhaa web-sivua. Se voi tehdä että kaikki sivut eivät toimi tai näyttää omituiselta.

Suodin Pro Nano 1.5-5 Enhance ND-Vario 95 mm

NiSi Suodin Pro Nano 1.5-5 Enhance ND-Vario 95 mm

Artikkeli: 1038033

Valitse Oletusarvo

229 EUR

Maksa heti tai jaa useampaan osamaksuun Tieto

Tilaustuote
Tilaustuote

1,5 - 5 askeleen muuttuva ND-suodin

Muuttuva ND-suodin on kätevä kun et tarkkaan tiedä paljonko haluat säätää valon pääsyä kuvakennoon. Kiertämällä suodinta voit säätää valoa 1,5 - 5 himmenninaskelta. Muuttuva ND-suodin on kätevä myös videokuvauksessa, esim. kun haluat ison himmenninaukon. Valokuvauksessa muuttuva ND-suodin on hyvä kun haluat pitkän suljinajan tai haluat rajoittaa valon pääsyä kennoon studiossa saadaksesi lyhyen syväterävyyden salamoiden kanssa ilman HS/HSS-toimintoa.

  • 1,5 - 5 askeleen ND
  • Sopii valokuvaukseen ja videotuotantoon
  • Korkea optinen laatu ei vaikuta terävyyteen
  • Täysin neutraali väritoisto
  • Nano-pinnoite helpottaa puhdistusta
  • Ultra Slim suodinrengas vähentää vinjetointia

Hyvinvarusteltu Kamerakauppa

Vuodesta 1982 lähtien Scandinavian Photo on varustanut Ruotsin ja Pohjoismaiden valokuvaajia maailman parhaiden valmistajien kameroilla ja kameratarvikkeilla. Vuodesta 2010 saakka olemme toimineet myös Suomessa. Tavoitteemme on olla ammattimaisia ja pitää tuntemuksemme myymistämme kameroista ja muista kamera- ja kuvaustuotteista hyvänä. Saat meihin yhteyden puhelimitse ja Internetin välityksellä. Hintamme ovat aina edullisia ja tietotaitomme huipussaan.

0800-77 35 35

Ota yhteyttä

    Liity uutiskirjeemme tilaajaksi!

    Ole kartalla kuvauksen ja kameroiden uusimmista trendeistä! Tilaa Scandinavian Photon uutiskirje nyt! Saat ensimmäisten joukossa tietoa erikoistarjouksistamme, alan johtavien tuotemerkkien kuulumisista ja uutuuksista sekä tietysti runsaasti inspiraatiota omaan valo- tai videokuvaukseen.