Ammattivideokamerat

Valikoimamme pitää sisällään korkealaatuisia ammattikäyttöön tarkoitettuja videokameroita elokuvien ja TV-sarjojen tuotantoihin. Kun laitteilla on korkeat vaatimukset, voit luottaa siihen, että meiltä saat juuri sinulle ja projektillesi sopivan videokameraratkaisun. Hanki tarpeisiisi sopiva ratkaisu meiltä nopealla toimituksella tai ota yhteyttä asiakaspalveluumme, jos sinulla on kysyttävää.

39 tuotteet
Näyttää
Lajittele
Hakusuodatin
Tuotemerkit
Video ulos
Näyttö
Kuvakennon koko
Sisäinen resoluutio 4K
Livestreaming
Mikrofonitulo
Korkeus
Virtalähde
Tallennusmedia
Luovuuden tekniikka on intohimomme.

Me Scandinavian Photolla rakastamme luovuutta sen eri muodoissa ja keskitymme tarjoamaan korkealaatuisia tuotteita kaikille tekniikasta kiinnostuneille. Henkilökohtaisella palvelulla ja asiantuntijaneuvonnalla luomme ratkaisuja, jotka räätälöidään sekä asiakkaan että tarkoituksen mukaan – hyvään hintaan.

Seuraa meitä:
Liity uutiskirjeemme tilaajaksi!

Ole kartalla tekniikka-alan uusimmista trendeistä! Syöttämällä sähköpostiosoitteesi ja tilaamalla uutiskirjeen suostut vastaanottamaan uutiskirjeitä Scandinavian Photolta. Uutiskirjeen tilaajana saat upeita tarjouksia, tietoa alan johtavien tuotemerkkien kuulumisista ja uutuuksista sekä tietysti runsaasti inspiraatiota.

Uutiskirjeen tilaaminen on vapaaehtoista ja voit peruuttaa tilauksen tai suostumuksesi milloin tahansa. Lue lisää henkilötietojen käsittelystä ja oikeuksistasi tietosuojaselosteestamme.