Videokamerat

Videokamera ikuistaa tärkeimmät muistosi ja elämäsi huippuhetket aidoimmillaan ja elävästi. Meiltä löydät nykyaikaiset ja viimeisintä teknologiaa sisältävät videokamerat useisiin eri käyttötarkoituksiin eri hintaluokista. Valikoimastamme löydät videokamerat suosituimmilta tuotemerkeiltä, kuten Canon, Sony, Panasonic, Blackmagic Design ja JVC. Hanki videokamera meiltä nopealla toimituksella tai ota yhteyttä asiakaspalveluumme, jos sinulla on kysyttävää.

207 tuotteet
Näyttää
Lajittele
Takaisin - Video & Kuvauskopterit
Hakusuodatin
Tuotemerkit
Kuvakennon koko
Video ulos
Sisäinen resoluutio 4K
Sisäinen resoluutio FullHD
Mikrofonitulo
Kuvanvakaaja
Sisäänrakennettu ND-suodin
LOG
Sisäinen tallennus-codec
Luovuuden tekniikka on intohimomme.

Me Scandinavian Photolla rakastamme luovuutta sen eri muodoissa ja keskitymme tarjoamaan korkealaatuisia tuotteita kaikille tekniikasta kiinnostuneille. Henkilökohtaisella palvelulla ja asiantuntijaneuvonnalla luomme ratkaisuja, jotka räätälöidään sekä asiakkaan että tarkoituksen mukaan – hyvään hintaan.

Seuraa meitä:
Liity uutiskirjeemme tilaajaksi!

Ole kartalla kuvauksen ja kameroiden uusimmista trendeistä! Tilaa Scandinavian Photon uutiskirje nyt! Saat ensimmäisten joukossa tietoa erikoistarjouksistamme, alan johtavien tuotemerkkien kuulumisista ja uutuuksista sekä tietysti runsaasti inspiraatiota omaan valo- tai videokuvaukseen.