Sukellusdronet

Vedenalaisella dronella eli sukellusdronella kuvaat pinnan alla olevaa elämää. Niistä käytetään ajoittain ROV-nimitystä, joka tarkoittaa Remote Operated Underwater Vehicle (kauko-ohjattava vedenalainen ajoneuvo), ja niitä voidaan käyttää sukellusseikkailujen tallentamiseen tai vedenalaisiin tarkastuksiin. Meiltä löydät laajan valikoiman Chasingin vedenalaisia droneja useissa eri malleissa ja hintaluokissa. Ota yhteyttä asiakaspalveluumme, jos sinulla on kysyttävää tai tarvit apua hankinnassa niin autamme sinua löytämään tarpeisiisi sopivan.

20 tuotteet
Näyttää
Lajittele
Takaisin - Dronet
Hakusuodatin
Tuotemerkit
Sopii
Kuvakennon koko
Kuvakennon tyyppi
Sisäinen resoluutio 4K
Sisäinen resoluutio FULLHD
Sisäinen tallennus-codec
Valokuva resoluutio
Pienin käyttölämpötila
Maks. käyttölämpötila
Luovuuden tekniikka on intohimomme.

Me Scandinavian Photolla rakastamme luovuutta sen eri muodoissa ja keskitymme tarjoamaan korkealaatuisia tuotteita kaikille tekniikasta kiinnostuneille. Henkilökohtaisella palvelulla ja asiantuntijaneuvonnalla luomme ratkaisuja, jotka räätälöidään sekä asiakkaan että tarkoituksen mukaan – hyvään hintaan.

Seuraa meitä:
Liity uutiskirjeemme tilaajaksi!

Ole kartalla kuvauksen ja kameroiden uusimmista trendeistä! Tilaa Scandinavian Photon uutiskirje nyt! Saat ensimmäisten joukossa tietoa erikoistarjouksistamme, alan johtavien tuotemerkkien kuulumisista ja uutuuksista sekä tietysti runsaasti inspiraatiota omaan valo- tai videokuvaukseen. Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt, että henkilötietojasi käsitellään tietosuojakäytäntömme mukaisesti.