Followfocus

Follow focus on tarkennuksen ohjausmekanismi, jota käytetään elokuvien kuvaamisessa elokuva- tai videokameroilla. Ne tarjoavat ergonomisemman ja helpomman tarkennuksen ohjauksen käsittelyn ja auttavat kameramiehiä olemaan entistäkin tehokkaampia ja tarkempia. Meiltä löydät tarkennusohjaimia valmistajilta, kuten SmallRig ja Blackmagic Design. Hanki tarpeisiisi sopiva ratkaisu meiltä nopealla toimituksella tai ota yhteyttä asiakaspalveluumme, jos sinulla on kysyttävää.

21 tuotteet
Näyttää
Lajittele
Takaisin - Filmi- & Video-objektiivit
Hakusuodatin
Tuotemerkit
Koko
Sopii
Luovuuden tekniikka on intohimomme.

Me Scandinavian Photolla rakastamme luovuutta sen eri muodoissa ja keskitymme tarjoamaan korkealaatuisia tuotteita kaikille tekniikasta kiinnostuneille. Henkilökohtaisella palvelulla ja asiantuntijaneuvonnalla luomme ratkaisuja, jotka räätälöidään sekä asiakkaan että tarkoituksen mukaan – hyvään hintaan.

Seuraa meitä:
Liity uutiskirjeemme tilaajaksi!

Ole kartalla kuvauksen ja kameroiden uusimmista trendeistä! Tilaa Scandinavian Photon uutiskirje nyt! Saat ensimmäisten joukossa tietoa erikoistarjouksistamme, alan johtavien tuotemerkkien kuulumisista ja uutuuksista sekä tietysti runsaasti inspiraatiota omaan valo- tai videokuvaukseen. Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt, että henkilötietojasi käsitellään tietosuojakäytäntömme mukaisesti.