Muistikortit & tallennus

Muistikortti on tärkeä osa kuvaajan perusvarustusta. Muistikortin avulla valokuvien ja videoiden tallennus kamerasta tietokoneelle tai kovalevylle onnistuu kätevästi. Tallennus on lähes yhtä tärkeä osa kuvien ja videoiden dokumentointia kuin itse kuvaaminen. Valikoimastamme löytyy eri kokoisia muistikortteja tunnetuilta merkeiltä kuin SanDisk, Lacie ja Lexar. Muistikortin avulla varmistat, että kuvat ja videot pysyvät tallessa myöhempää katselua varten.

140 tuotteet
Näyttää
Lajittele
Takaisin - Valokuvaustarvikkeet
Tuotemerkit
Muistikortin tyyppi
Kapasiteetti
Muistin määrä
Bus Speed
Speed Class
Kirjoitusnopeus
Lukunopeus
Sopii
Luovuuden tekniikka on intohimomme.

Me Scandinavian Photolla rakastamme luovuutta sen eri muodoissa ja keskitymme tarjoamaan korkealaatuisia tuotteita kaikille tekniikasta kiinnostuneille. Henkilökohtaisella palvelulla ja asiantuntijaneuvonnalla luomme ratkaisuja, jotka räätälöidään sekä asiakkaan että tarkoituksen mukaan – hyvään hintaan.

Seuraa meitä:
Liity uutiskirjeemme tilaajaksi!

Ole kartalla kuvauksen ja kameroiden uusimmista trendeistä! Tilaa Scandinavian Photon uutiskirje nyt! Saat ensimmäisten joukossa tietoa erikoistarjouksistamme, alan johtavien tuotemerkkien kuulumisista ja uutuuksista sekä tietysti runsaasti inspiraatiota omaan valo- tai videokuvaukseen. Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt, että henkilötietojasi käsitellään tietosuojakäytäntömme mukaisesti.