Olkalaukut

Kameran säilytykseen ja kantamiseen tarkoitetut olkalaukut ovat tärkeä osa kuvaajan varustusta. Kameralaukut pitävät arvokkaat kamerat ja kameratarvikkeet turvassa esimerkiksi kosteudelta, kolhuilta ja lialta. Kameralaukut on tehty suojaamaan arvokkaita järjestelmäkameroita ja siksi ne kannattaakin valita huolellisesti omien tarpeiden mukaan. Scandinavian Photo myy kameralaukut ja meiltä löytyviä merkkejä ovat esimerkiksi Lowepro, Think Tank ja ONA.

30 tuotteet
Näyttää
Lajittele
Luovuuden tekniikka on intohimomme.

Me Scandinavian Photolla rakastamme luovuutta sen eri muodoissa ja keskitymme tarjoamaan korkealaatuisia tuotteita kaikille tekniikasta kiinnostuneille. Henkilökohtaisella palvelulla ja asiantuntijaneuvonnalla luomme ratkaisuja, jotka räätälöidään sekä asiakkaan että tarkoituksen mukaan – hyvään hintaan.

Seuraa meitä:
Liity uutiskirjeemme tilaajaksi!

Ole kartalla kuvauksen ja kameroiden uusimmista trendeistä! Tilaa Scandinavian Photon uutiskirje nyt! Saat ensimmäisten joukossa tietoa erikoistarjouksistamme, alan johtavien tuotemerkkien kuulumisista ja uutuuksista sekä tietysti runsaasti inspiraatiota omaan valo- tai videokuvaukseen.