Aloittelijoiden kompaktikamerat

Hanki aloittelijoiden kompaktikamerat meiltä. Aloittijoille suunnatut kompaktikamerat ovat täydellisiä niille, jotka haluavat ostaa ensimmäisen kameran ja oppia kuvaamaan. Niistä löytyy usein yksinkertainen opastustila, joka on käyttäjäystävällinen ja helppo aloittaa valo- tai videokuvaaminen. Kompaktikamerasta tulee ystäväsi matkoilla, retkillä ja arjessa. Löydät valikoimastamme kompaktikameroita suosituilta tuotemerkeiltä, kuten Canon, Olympus, Nikon, Panasonic ja Sony.

9 tuotteet
Näyttää
Lajittele
Takaisin - Kompaktikamerat
Tuotemerkit
Zoomi
Väri
Kuvakennon koko
Optinen kuvanvakaaja
Säänkestävä
Langattomat yhteydet:
Tele (35 mm vastaava)
Resoluutio
Kosketusnäyttö
Luovuuden tekniikka on intohimomme.

Me Scandinavian Photolla rakastamme luovuutta sen eri muodoissa ja keskitymme tarjoamaan korkealaatuisia tuotteita kaikille tekniikasta kiinnostuneille. Henkilökohtaisella palvelulla ja asiantuntijaneuvonnalla luomme ratkaisuja, jotka räätälöidään sekä asiakkaan että tarkoituksen mukaan – hyvään hintaan.

Seuraa meitä:
Liity uutiskirjeemme tilaajaksi!

Ole kartalla kuvauksen ja kameroiden uusimmista trendeistä! Tilaa Scandinavian Photon uutiskirje nyt! Saat ensimmäisten joukossa tietoa erikoistarjouksistamme, alan johtavien tuotemerkkien kuulumisista ja uutuuksista sekä tietysti runsaasti inspiraatiota omaan valo- tai videokuvaukseen.