Kompaktikamerat

Kompaktikamera on pieni kamera, jolla on suuret mahdollisuudet. Meiltä löydät laajan valikoiman kompaktikameroita suosituilta valmistajilta, kuten Canon, Fujifilm, Sony, Olympus ja Nikon. Kompaktikamera sopii täydellisesti useimpiin nykypäivän vaatimuksiin ja niistä löytyy vloggaajille tärkeät ominaisuudet, kuten wlan, kallistettava tai käännettävä näyttö ja nopea automaattitarkennus. Pienikokoisen kameran voi ottaa mukaan lähes minne tahansa ja koostaan huolimatta se säilyttää korkean kuvanlaadun. Ota yhteyttä asiakaspalveluumme, jos sinulla on kysyttävää tai tee ostos suoraan verkossa kilpailukykyisellä hinnalla ja nopealla toimituksella.

74 tuotteet
Näyttää
Lajittele
Takaisin - Kamerat
Hakusuodatin
Tuotemerkit
Kuvakennon koko
Väri
Optinen kuvanvakaaja
Säänkestävä
Resoluutio
Etsimen tyyppi
Tele (35 mm vastaava)
Suurin aukko, laajakulma
Raw-formaatti
Luovuuden tekniikka on intohimomme.

Me Scandinavian Photolla rakastamme luovuutta sen eri muodoissa ja keskitymme tarjoamaan korkealaatuisia tuotteita kaikille tekniikasta kiinnostuneille. Henkilökohtaisella palvelulla ja asiantuntijaneuvonnalla luomme ratkaisuja, jotka räätälöidään sekä asiakkaan että tarkoituksen mukaan – hyvään hintaan.

Seuraa meitä:
Liity uutiskirjeemme tilaajaksi!

Ole kartalla kuvauksen ja kameroiden uusimmista trendeistä! Tilaa Scandinavian Photon uutiskirje nyt! Saat ensimmäisten joukossa tietoa erikoistarjouksistamme, alan johtavien tuotemerkkien kuulumisista ja uutuuksista sekä tietysti runsaasti inspiraatiota omaan valo- tai videokuvaukseen. Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt, että henkilötietojasi käsitellään tietosuojakäytäntömme mukaisesti.