Järjestelmäkamerat Nikon

Yli sata vuotta sitten perustettu Nikon on kehittänyt lukuisia suosittuja järjestelmäkameroita, joita käyttävät niin aloittelijat kuin ammattikuvaajat. Meiltä löydät Nikonin järjestelmäkamerat kaikkiin tarpeisiin monessa eri hintaluokassa. Osta verkossa tai käy myymälässämme. Ota yhteyttä asiakaspalveluumme, jos sinulla on kysyttävää tai tee ostos suoraan verkossa nopealla toimituksella.

27 tuotteet
Näyttää
Lajittele
Takaisin - Järjestelmäkamerat
Tuotemerkit
Objektiivin kiinnitys
Kuvakennon koko
Tarkkuus
Säätiivistetty
Suurin sisäinen videoformaatti
Langaton yhteys
Suljin
Mekaaninen kuvanvakain
Maks. ulkoinen resoluutio
Luovuuden tekniikka on intohimomme.

Me Scandinavian Photolla rakastamme luovuutta sen eri muodoissa ja keskitymme tarjoamaan korkealaatuisia tuotteita kaikille tekniikasta kiinnostuneille. Henkilökohtaisella palvelulla ja asiantuntijaneuvonnalla luomme ratkaisuja, jotka räätälöidään sekä asiakkaan että tarkoituksen mukaan – hyvään hintaan.

Seuraa meitä:
Liity uutiskirjeemme tilaajaksi!

Ole kartalla kuvauksen ja kameroiden uusimmista trendeistä! Tilaa Scandinavian Photon uutiskirje nyt! Saat ensimmäisten joukossa tietoa erikoistarjouksistamme, alan johtavien tuotemerkkien kuulumisista ja uutuuksista sekä tietysti runsaasti inspiraatiota omaan valo- tai videokuvaukseen. Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt, että henkilötietojasi käsitellään tietosuojakäytäntömme mukaisesti.