Kampanja
Fujifilm X-T5 Body Black
Fujifilm X-T5 Body Black
Fujifilm X-T5 Body Black
Fujifilm X-T5 Body Black
Fujifilm X-T5 Body Black
Fujifilm X-T5 Body Black
Artikkeli: 1057895

Fujifilm X-T5 Body Black

Kompakti musta järjestelmäkamera korkealla resoluutiolla

Verkkokauppa
Varastossa
Helsingin myymälä:
 • Taustavalaistu 40,2 megapikselin APS-C X-Trans CMOS 5 HR-kenno
 • X-Processor 5 kaksinkertaisella käsittelynopeudella edelliseen sukupolveen verrattuna
 • 5-akselinen kuvanvakain
2 189 EUR

Fujifilm X-T5 Cashback

Säästä 150€ alennuskoodilla

Saat nyt 150€ alennuksen Fujifilm X-T5 -kamerarungosta tai kamerapaketista. Hyödynnä alennus käyttämällä alennuskoodia FUJISUMMER kassalla. Löydät kampanjaan kuuluvat tuotteet klikkaamalla "lue lisää". Kampanja on voimassa 31.7.2023 saakka.
Lue lisää
30 päivän palautusoikeus
Osta nyt ja maksa myöhemmin
Henkilökohtaista palvelua

Fujifilm X-T5 on viidennen sukupolven ja X-sarjan kolmas kamera. Fujifilm X-H2 -kameran ohella tästä kamerasta löytyy X-sarjan historian korkein resoluutio huikealla 40,2 megapikselillä. Kamerasta löytyy myös 160 megapikselin Pixel Shift Multi-Shot -toiminto ja sillä voidaan tallentaa erittäin laadukasta 6K-videokuvaa. Kamerasta löytyy 5-akselinen kuvanvakain ja AI-teknologiaan perustuva automaattitarkennus erilaisille kuvauskohteille. X-T5 on täydellinen kumppani ja se sopii erinomaisesti monipuoliseen valo- ja videokuvaukseen.

Ominaisuudet

 • Taustavalaistu 40,2 megapikselin APS-C X-Trans CMOS 5 HR-kenno
 • X-Processor 5 kaksinkertaisella käsittelynopeudella edelliseen sukupolveen verrattuna
 • Viisiakselinen kuvanvakain (IBIS) jopa seitsenvaiheisella kompensaatiolla
 • 160 megapikselin Pixel Shift Multi-Shot -toiminto
 • Nopeampi ja herkempi automaattitarkennus ja kohdetta seuraava automaattitarkennus viidellä mukautetulla ohjelmalla
 • Sarjakuvaus 20 kuvaa sekunnissa elektronisella sulkimella ja 15 kuvaa sekunnissa mekaanisella sulkimella
 • 10 bittinen muistikortin sisäinen 4:2:2 6K/30p- ja 4K/60p-videokuvaus
 • Full HD-hidastukset jopa 240p
 • Sisäiset videoformaatit: H.264 ja H.265 / HEVC
 • Videon pakkaus: ALL-intra ja Long GOP

Korkearesoluutioinen kuvakenno 160 megapikselin Pixel Shift Multi-Shot -toiminnolla

Uusi taustavalaistu 40,2 megapikselin kenno, X-Trans CMOS 5 HR ja nopea X-Processor 5 antavat uudelle X-T5:lle kaikkien aikojen parhaan kuvanlaadun X-sarjassa. Uudessa kuvakennossa on parannettu kuvankäsittelyalgoritmi, joka tuottaa alhaisen kohinatason suuresta pikselimäärästä huolimatta, ja uusi pikselirakenne, joka tuo tehokkaasti suuremman määrän valoa, mikä mahdollistaa ISO125:n oletusherkkyytenä. Valotusaikaa voidaan myös hallita tarkemmin edellisiin sukupolviin verrattuna, mikä on parantanut nopeinta elektronista suljinaikaa 2,5 askeleella edellisestä 1/32 000 - 1/180 000. Tämä antaa käyttäjille mahdollisuuden kuvata suurimmalla aukolla jopa kuvausolosuhteissa, joissa on erittäin kirkas valo.

AI-teknologian avulla kehitetty automaattitarkennus

Uudessa korkearesoluutioisessa kennossa on aiempiin malleihin verrattuna suurempi määrä vaiheentunnistuspikseleitä, mikä johtaa tarkempaan automaattitarkennukseen kohteille, joilla on hieno rakenne esimerkiksi maisema- ja muotokuvauksessa. X-Processor 5:ssa on kaksinkertainen käsittelynopeus edelliseen sukupolveen verrattuna ja kameran automaattitarkennuksessa on uusi kohtauksentunnistustoiminto, joka on kehitetty syväoppivalla tekoälytekniikalla, joka löytää ja seuraa kohteitasi erittäin vaikuttavalla tavalla. Se tunnistaa ja seuraa automaattisesti kasvojen ja silmien lisäksi myös eläimiä, lintuja, autoja, polkupyöriä, lentokoneita ja junia. Parannetun AF-ennustealgoritmin käyttö tarjoaa vakaan tarkennuksen myös AF-C-tilassa. Lisäksi kasvojen ja silmien tunnistusta on parannettu merkittävästi ihmisille, joilla on silmälasit tai suusuojat.

4:2:2 10-bittinen videokuva 6K/30p-tarkkuudella

Kameran korkearesoluutioinen kuvakenno ja uusi prosessori mahdollistavat 4:2:2 10-bittisen videotallennuksen sisäisesti 6K/30p-tarkkuudella tukemalla erilaisia koodekkeja (H.264 ja H.265) ja pakkausmenetelmiä (ALL-intra ja Long GOP). X-T5 -kamerassa on 4K HQ -tila, jossa erittäin korkeat yksityiskohdat. Tämä saavutetaan 6K-ylinäytteistyksellä. Väriasteikkoprofiilin F-Log2 avulla on mahdollista saavuttaa jopa 13 vaiheen dynaaminen alue. Kameran HDMI-lähtö voi lähettää 12-bittistä ProRes Raw ja Blackmagic Raw ulkoiseen tallennuslaitteeseen, jonka tarkkuus on enintään 6,2K/29,97p.

Korkearesoluutioinen etsin ja parannettu ergonomia

Kameran elektronisen etsimen resoluutio on 3,69 megapikseliä. Sen suuri suurennus (0.8x) ja virkistystaajuus tarjoavat paremman näkyvyyden ja vähemmän vääristymiä silmien liikkeiden aikana. Fujifilm X-T5 -kamerassa on viisiakselinen kuvanvakain (IBIS), joka kompensoi jopa seitsemän askelta pidemmän suljinajan, mikä tarjoaa paremmat olosuhteet esimerkiksi käsivaralta tapahtuvassa videokuvauksessa ja hämäräkuvauksessa. Kameran suljinta on myös parannettu kestämään jopa 500 000 valotusta.

Toimitukseen sisältyy

 • Fujifilm X-T5 Black
 • NP-W235
 • Kameran hihna
 • USB-kaapeli
 • Verkkolaite
 • Kuulokesovitin
 • Käyttöohjekirja (englanti)
Luovuuden tekniikka on intohimomme.

Me Scandinavian Photolla rakastamme luovuutta sen eri muodoissa ja keskitymme tarjoamaan korkealaatuisia tuotteita kaikille tekniikasta kiinnostuneille. Henkilökohtaisella palvelulla ja asiantuntijaneuvonnalla luomme ratkaisuja, jotka räätälöidään sekä asiakkaan että tarkoituksen mukaan – hyvään hintaan.

Seuraa meitä:
Liity uutiskirjeemme tilaajaksi!

Ole kartalla kuvauksen ja kameroiden uusimmista trendeistä! Tilaa Scandinavian Photon uutiskirje nyt! Saat ensimmäisten joukossa tietoa erikoistarjouksistamme, alan johtavien tuotemerkkien kuulumisista ja uutuuksista sekä tietysti runsaasti inspiraatiota omaan valo- tai videokuvaukseen. Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt, että henkilötietojasi käsitellään tietosuojakäytäntömme mukaisesti.