28.9.2022

Sony julkaisi uuden Cinema Line FX30-kameran

Sony FX30 tarjoaa saumattoman pääsyn Cinema Linen luovaan maailmaan. Sonyn alan johtavat kuvatekniikat on sisällytetty uuteen Super 35 -muotoiseen kennoon, jossa on uusi laaja valotusvara. Taltioi hetket 4K-tarkkuudella, yksityiskohtaisella syväterävyydellä, mahtavalla bokeh-efektillä ja elokuvallisella vapaudella. FX30-mallin S-Cinetone™-kuvaprofiili takaa kauniin elokuvamaisen kuvamateriaalin suoraan kamerasta. Saatavilla on pelkkä kamerarunko ja malli, jossa mukana tulee XLR-kahva. Toimitukset alkavat alustavasti lokakuun puolessa välissä. Lue lisää ja ennakkotilaa omasi meiltä!


Ominaisuudet - Sony FX30

 • 10-bit 4:2:2 / 16-bit RAW-ulostulo
 • Jopa 14+ askeleen dynaaminen alue S-log3:ssa
 • Nopea Hybrid-AF: 495 pisteen automaattitarkennus, jossa on polttovälitason vaiheentunnistus (videokuvatessa)
 • Viisiakselinen kuvanvakain, jopa 5,5 askelta
 • Tehollinen videoresoluutio noin 20,1 megapikseliä
 • 26 megapikselin valokuvat
 • 4K Super 35 Exmor R -kenno, jonka ISO-arvo on jopa 32 000
 • 16-bittinen RAW, S-Log3 ja S-Cinetone
 • Helppo nähdä, että kamera tallentaa - REC-ilmaisin (Tally)
 • CFexpress Type A / SDXC / SDHC kaksoiskorttipaikka
 • Useita liitäntä- ja viestintävaihtoehtoja
 • Helppo laajentaa lisävarusteilla omien mieltymysten mukaan
 • Ergonominen ote, joka on optimoitu vakaaseen käsivaralta tapahtuvaan kuvaamiseen

Kehittynyt automaattitarkennus laajalla kattavuudella

FX30 tarjoaa erittäin luotettavan ja tarkan automaattitarkennuksen, jossa on laaja alueellinen seuranta koko kuvassa. Tarkennuksen pitäminen kohteessa on helppoa reaaliaikaisen silmäterävöityksen avulla, joka seuraa kasvoja ja silmiä (ihmiset ja eläimet). Tarkennus säilyy tarkasti ja sujuvasti laajalla alueella myös silloin, kun käytetään kapeaa syväterävyyttä tai seurataan nopeasti liikkuvia kohteita Sonyn ainutlaatuisen tekoälyyn perustuvan reaaliaikaisen seurannan avulla. Vakaa AF ja joustava tarkennus ovat käytettävissä monenlaisissa kuvaustilanteissa. AF Assist, Focus Map ja Breathing Compensation ovat loistavia tukitoimintoja.

Kamerarunko luovaa työtä varten

FX30:n kompakti ja kevyt rakenne on suunniteltu liikkuvuutta ja tehokkuutta varten. Runko on valmistettu magnesiumseoksesta, joka takaa maksimaalisen kestävyyden ja keveyden. Tämä helpottaa, kun haluat kuvata käsivaralta tai gimbaalin kanssa. Sony FX30 -kamerassa on kallistettava kosketusnäyttö, joka helpottaa tarkennuksen ja asetusten hallintaa. Kamerassa on sisäänrakennettu Anti-Dam-järjestelmä, USB-C 3.2, jossa on PB-tuki, ja viestintävaihtoehdot, kuten kauko-ohjaus, Bluetooth, WiFi, NFC, FTP ja perinteinen LAN-yhteys.


Älä epäröi ottaa yhteyttä meihin, jos tarvitset apua sopivien laitteiden ja ohjelmistojen löytämiseen. Tavoitat meidät puhelimitse 0800-77 35 35 tai sähköpostitse info@scandinavianphoto.fi. Voit myös vierailla Helsingin myymälässämme. Tutustu meidän Tuoteuutiset & Tietopankki -sivuihin, josta löydät inspiroivia blogipostauksia, tuoteuutisia, tuotetestejä ja vinkkejä, joiden avulla voit entistä helpommin taltioida upeita valokuvia ja videoita.

Luovuuden tekniikka on intohimomme.

Me Scandinavian Photolla rakastamme luovuutta sen eri muodoissa ja keskitymme tarjoamaan korkealaatuisia tuotteita kaikille tekniikasta kiinnostuneille. Henkilökohtaisella palvelulla ja asiantuntijaneuvonnalla luomme ratkaisuja, jotka räätälöidään sekä asiakkaan että tarkoituksen mukaan – hyvään hintaan.

Seuraa meitä:
Liity uutiskirjeemme tilaajaksi!

Ole kartalla kuvauksen ja kameroiden uusimmista trendeistä! Tilaa Scandinavian Photon uutiskirje nyt! Saat ensimmäisten joukossa tietoa erikoistarjouksistamme, alan johtavien tuotemerkkien kuulumisista ja uutuuksista sekä tietysti runsaasti inspiraatiota omaan valo- tai videokuvaukseen. Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt, että henkilötietojasi käsitellään tietosuojakäytäntömme mukaisesti.