7.9.2022

Uutuus! Sony FR7

Sony on julkaissut uuden Cinema-sarjan FR7 -mallin. Sony FR7 on maailman ensimmäinen PTZ (pan-tilt-zoom) -kamera, jossa yhdistyvät täysikokoinen kenno, vaihdettava objektiivirakenne ja edistyneet etäkuvaustoiminnot. Kamera tarjoaa sujuvan PTZ-ohjauksen ja se on mahdollista hankkia yhdessä suorituskykyisen E-kiinnityksellä varustetun objektiivin kanssa. Laaja polttoväli ja upea syväterävyys antavat sinulle luovaa vapautta ja uusia mahdollisuuksia kaukosäädintoiminnon kanssa. Sony FR7 -kameroiden toimitukset alkavat alustavasti marraskuussa 2022. Lue lisää ja ennakkotilaa omasi meiltä!


Edistyksellinen suorituskyky

Sony FR7 on varustettu täyden koon taustavalaistulla 35 mm:n CMOS-kuvakennolla, joka on nyt ensimmäistä kertaa saatavilla PTZ-kamerassa. CMOS-kennossa on noin 10,3 miljoonaa tehollista megapikseliä. BIONZ XR™ -tekniikka edistää myös erinomaista kuvanlaatua korkealla herkkyydellä, tasaisella kohinansietokyvyllä ja eläväisillä väreillä.

Laaja objektiivivalikoima

FR7 -kamerassa on Sony E-kiinnitys ja sitä voidaan käyttää E-kiinnityksellä varustettujen objektiivien kanssa. Tähän sisältyy myös korkealaatuinen G Master -mallisto, jossa yhdistyy upea resoluutio ja maailmanluokan bokeh. Tämä mahdollistaa täysin uudenlaisen elokuvallisen PTZ-kuvauksen vaikuttavia ja ilmeikkäitä ilmaisuja varten.


Älä epäröi ottaa yhteyttä meihin, jos tarvitset apua sopivien laitteiden ja ohjelmistojen löytämiseen. Tavoitat meidät sähköpostitse info@scandinavianphoto.fi. Tutustu meidän teema- ja inspiraatiosivuihin, josta löydät inspiroivia blogipostauksia, tuoteuutisia, tuotetestejä ja vinkkejä, joiden avulla voit entistä helpommin taltioida upeita valokuvia ja videoita.

Luovuuden tekniikka on intohimomme.

Me Scandinavian Photolla rakastamme luovuutta sen eri muodoissa ja keskitymme tarjoamaan korkealaatuisia tuotteita kaikille tekniikasta kiinnostuneille. Henkilökohtaisella palvelulla ja asiantuntijaneuvonnalla luomme ratkaisuja, jotka räätälöidään sekä asiakkaan että tarkoituksen mukaan – hyvään hintaan.

Seuraa meitä:
Liity uutiskirjeemme tilaajaksi!

Ole kartalla kuvauksen ja kameroiden uusimmista trendeistä! Tilaa Scandinavian Photon uutiskirje nyt! Saat ensimmäisten joukossa tietoa erikoistarjouksistamme, alan johtavien tuotemerkkien kuulumisista ja uutuuksista sekä tietysti runsaasti inspiraatiota omaan valo- tai videokuvaukseen.