9.9.2022

Uutuus! Fujifilm X-H2 ja kaksi uutta objektiivia

Uusi Fujifilm X-H2 on X-H2S:n ohella viidennen sukupolven X-sarjan toinen lippulaivamalli. X-H2S on erinomainen nopeammin liikkuvien kohteiden kuvaamisessa, kun taas korkean resoluution X-H2 tarjoaa poikkeuksellista kuvanlaatua, joka ylittää APS-C-formaatin aiemmat laaturajat. Kamerasta löytyy 40,2 megapikselin APS-C X-Trans CMOS 5 HR-kenno ilman optista alipäästösuodatinta, joka kykenee 8K-videokuvaukseen Apple ProRes-koodekilla. Samassa yhteydessä Fujifilm julkaisi myös kaksi uutta objektiivia: GF 20-35mm f/4 R WR -ultralaajakulmaobjektiivin ja valovoimakkaan XF 56mm f/1,2 R WR -objektiivin. Nämä kaksi mallia täyttävät monenlaisten kuvauskohteiden, kuvaustyylien ja tilanteiden erilaiset kuvaustarpeet valo- ja videokuvauksessa.


Ominaisuudet - X-H2

  • Taustavalaistu 40,2 megapikselin APS-C X-Trans CMOS 5 HR-kenno ilman optista alipäästösuodatinta
  • X-Processor 5, jonka prosessointinopeus on kaksinkertainen edelliseen sukupolveen verrattuna
  • Viisiakselinen kuvanvakain (IBIS), jossa on jopa seitsemän kompensointiaskelta
  • Motif-tunnistus syväoppimisella tekoälyteknologialla, joka löytää ja seuraa kohteet
  • 160MP Pixel Shift Multi-Shot -toiminto
  • Nopeampi ja herkempi automaattitarkennus, kohdetta seuraava AF viidellä mukautetulla ohjelmalla ja henkilökohtaisella mukautetulla tilalla
  • Jatkuva kuvaus 20 fps elektronisella sulkimella ja 15 fps mekaanisella sulkimella
  • Videotallennus 8K/30p ja 4K/60p 4:2:2 10bit sisäisesti muistikortille

Jopa 40,2 megapikselin stillkuvien resoluutio ja sisäinen 8K-videokuvaus

Fujifilm X-H2:n stillkuvien resoluutio on huikeat 40,2 megapikseliä ja sisäinen 8K-videotallennus Apple ProRes -koodekilla. X-H2:lla on useita yhteisiä ominaisuuksia aiemmin esitellyn X-H2S:n kanssa, kuten vankka magnesiumrunko, jopa seitsemän askelta kompensoiva viisiakselinen kuvanvakain, CFexpress-korttipaikka ja syväluotaavalla tekoälyteknologialla kehitetty kameran automaattitarkennuksen kohteen tunnistustoiminto. Molempia kameroita voidaan täydentää uudella FT-XH-pystykahvalla, joka mahdollistaa reaaliaikaisen kuvansiirron tukemalla FTP-siirtoa Ethernetin tai WiFi:n kautta ja etätoistoa langallisen lähiverkon kautta.

Korkearesoluutioinen kuvakenno ja useita uusia ominaisuuksia

Taustavalaistu 40,2 megapikselin X-Trans™ CMOS 5 HR-kenno ja nopea X-Processor 5 antavat uudelle X-H2:lle parhaan kuvanlaadun, mitä X-sarjassa on koskaan ollut. Uudessa kuvakennossa on parannettu kuvankäsittelyalgoritmi, joka tuottaa alhaisen kohinatason suuresta pikselimäärästä huolimatta, sekä uusi pikselirakenne, joka vangitsee tehokkaasti suuremman valomäärän ja mahdollistaa ISO125:n oletusherkkyyden.

Nopeampi, älykkäämpi ja tarkempi automaattitarkennus

Uudessa korkearesoluutioisessa kennossa on aiempiin malleihin verrattuna suurempi määrä vaiheentunnistavia pikseleitä, mikä mahdollistaa tarkemman automaattitarkennuksen esimerkiksi maisema- ja muotokuvakuvauksen hienojakoisissa kohteissa. X Processor 5:ssä on kaksinkertainen prosessointinopeus edelliseen sukupolveen verrattuna ja kameran automaattitarkennuksen uusi kohteen tunnistustoiminto, joka on kehitetty syväoppimisella tekoälyteknologialla, joka löytää ja seuraa kohteita erittäin vaikuttavalla tavalla. Se tunnistaa ja seuraa automaattisesti kasvojen ja silmien lisäksi myös eläimiä, lintuja, autoja, polkupyöriä, lentokoneita ja junia.

Kaksi uutta objektiivia

Fujifilm julkaisi myös kaksi uutta objektiivia – XF 56mm f/1,2 R WR, joka on todella terävä ja säänkestävä muotokuvaobjektiivi ja GF 20-35mm f/4 R WR, joka on monipuolinen laajakulmazoom valo- ja videokuvaukseen.

Älä epäröi ottaa yhteyttä meihin, jos tarvitset apua sopivien laitteiden ja ohjelmistojen löytämiseen. Tavoitat meidät sähköpostitse info@scandinavianphoto.fi. Tutustu meidän teema- ja inspiraatiosivuihin, josta löydät inspiroivia blogipostauksia, tuoteuutisia, tuotetestejä ja vinkkejä, joiden avulla voit entistä helpommin taltioida upeita valokuvia ja videoita.

Luovuuden tekniikka on intohimomme.

Me Scandinavian Photolla rakastamme luovuutta sen eri muodoissa ja keskitymme tarjoamaan korkealaatuisia tuotteita kaikille tekniikasta kiinnostuneille. Henkilökohtaisella palvelulla ja asiantuntijaneuvonnalla luomme ratkaisuja, jotka räätälöidään sekä asiakkaan että tarkoituksen mukaan – hyvään hintaan.

Seuraa meitä:
Liity uutiskirjeemme tilaajaksi!

Ole kartalla kuvauksen ja kameroiden uusimmista trendeistä! Tilaa Scandinavian Photon uutiskirje nyt! Saat ensimmäisten joukossa tietoa erikoistarjouksistamme, alan johtavien tuotemerkkien kuulumisista ja uutuuksista sekä tietysti runsaasti inspiraatiota omaan valo- tai videokuvaukseen.