31.5.2022

Uutuuksia! Fujifilm X-H2S ja kaksi objektiivia

Fujifilm julkaisi uuden X-H2S -lippulaivamallin, jossa on uskomaton suorituskyky valo- ja videokuvaukseen. Kamera täyttää kaikki video- ja valokuvauksen tarpeet harrastajien ja ammattilaisten keskuudessa. Täysin uuden pinotun X-Trans CMOS 5 HS -kuvakennon avulla voit videokuvata 6,2K/30p- tai 4K/120p-muodossa Apple ProRes-koodekilla. Kuvakenno on neljä kertaa nopeampi edeltäjiinsä verrattuna ja uusi X-Processor 5 on niin tehokas, että se mahdollistaa jatkuvan kuvauksen jopa 40 kuvaa sekunnissa. Fujifilm lanseerasi myös kaksi uutta zoomobjektiivia: XF 150-600mm f/5,6-8 LM OIS WR ja XF 18-120mm f/4 LM PZ WR.


Ominaisuudet - X-H2S

  • Viidennen sukupolven X-Trans-kenno
  • Parannettu automaattitarkennus uusilla algoritmeilla
  • Jopa 7 askeleen viisiakselinen kuvanvakain
  • Uusi logprofiili – F-log2 jopa 14+ askelta dynaamista aluetta varten
  • Korkearesoluutioinen etsin tarjoaa korkean suorituskyvyn ja selkeän kuvan
  • Kaksi muistikorttipaikkaa: CFexpress Type B ja SDXC UHS-II
  • Videokuvaa 6,2K- ja 4K-muodossa – RAW tai ProRes

Uusi pinottu X-Trans CMOS 5 HS -kuvakenno

FUJIFILM X-H2S -kamerassa on taustavalaistu 26,16 megapikselin (X-Trans CMOS 5 HS) pinottu kuvakenno, jossa on erittäin nopea suljinnopeus. Se mahdollistaa jopa 40 fps:n sarjakuvauksen ilman pimennystä nopealla automaattitarkennuksella. Kenno tunnistaa vaiheentunnistuspikselit kuvanäytöstä riippumatta jatkuvan kuvauksen aikana, mikä kolminkertaistaa kuvien määrän edelliseen malliin verrattuna. Tämä mahdollistaa erittäin nopean ja tarkan tarkennuksen jopa jatkuvalla automaattitarkennuksella ja sarjakuvauksella, kun kuvaat nopeasti liikkuvia kohteita, kuten urheilua, villieläimiä ja lintuja.

Parannettu suorituskyky edeltäjiinsä verrattuna

Uudessa X Processor 5 -prosessorissa on kaksinkertainen prosessointinopeus ja kameran automaattitarkennuksen uusi kohteen tunnistusominaisuus, joka on kehitetty syväoppimisen tekoälyteknologialla, joka löytää ja seuraa kohteita erittäin vaikuttavalla tavalla. Se tunnistaa ja seuraa automaattisesti kasvojen lisäksi myös eläimiä, lintuja, autoja, polkupyöriä, lentokoneita ja tiikereitä. Lisäksi kasvojen ja suun tunnistustoimintoa on parannettu huomattavasti silmälaseja tai hengityssuojia käyttävien henkilöiden osalta.

Suuri ja kirkas etsin sekä vaikuttava kuvanvakain

Kameran elektronisessa etsimessä on 5,76 megapikselin resoluutio, suuri suurennos (0,8x), virkistystaajuus 120 kuvaa sekunnissa, hyvä näkyvyys ja vähemmän vääristymiä liikkeessä. X-H2S-kamerassa on hiljattain kehitetty viisiakselinen kuvanvakautusjärjestelmä (IBIS), joka kompensoi jopa seitsemän pysäytystä hitaampia suljinaikoja, mikä vähentää epätarkkuutta esimerkiksi käsivaralta kuvattaessa videoita ja hämärässä kuvattaessa. Kameran suljinta on myös parannettu kestämään jopa 500 000 valotusta.

Fujifilm X-H2 + XF 18-200mm

Kaksi uutta XF-objektiivia

Fujifilm toi markkinoille myös kaksi uutta XF-objektiivia. XF 150-600mm f/5,6-8, joka on tehokas ja säänkestävä zoomobjektiivi salamannopealla automaattitarkennuksella sekä XF 18-120mm f/4, joka on monipuolinen allroundobjektiivi valo- ja videokuvaukseen.


Älä epäröi ottaa yhteyttä meihin, jos tarvitset apua sopivien laitteiden ja ohjelmistojen löytämiseen. Tavoitat meidät puhelimitse 0800-77 35 35 tai sähköpostitse info@scandinavianphoto.fi. Voit myös vierailla Helsingin myymälässämme. Tutustu meidän Tuoteuutiset & Tietopankki -sivuihin, josta löydät inspiroivia blogipostauksia, tuoteuutisia, tuotetestejä ja vinkkejä, joiden avulla voit entistä helpommin taltioida upeita valokuvia ja videoita.

Luovuuden tekniikka on intohimomme.

Me Scandinavian Photolla rakastamme luovuutta sen eri muodoissa ja keskitymme tarjoamaan korkealaatuisia tuotteita kaikille tekniikasta kiinnostuneille. Henkilökohtaisella palvelulla ja asiantuntijaneuvonnalla luomme ratkaisuja, jotka räätälöidään sekä asiakkaan että tarkoituksen mukaan – hyvään hintaan.

Seuraa meitä:
Liity uutiskirjeemme tilaajaksi!

Ole kartalla kuvauksen ja kameroiden uusimmista trendeistä! Tilaa Scandinavian Photon uutiskirje nyt! Saat ensimmäisten joukossa tietoa erikoistarjouksistamme, alan johtavien tuotemerkkien kuulumisista ja uutuuksista sekä tietysti runsaasti inspiraatiota omaan valo- tai videokuvaukseen. Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt, että henkilötietojasi käsitellään tietosuojakäytäntömme mukaisesti.