29.10.2021

Nothing Ear (1) true wireless -kuulokkeet haastavat markkinoita

Nothing Ear (1) ovat aidosti langattomien kuulokkeiden edelläkävijöitä, jotka haastavat kilpailijat äänenlaadun, muotoilun ja hinnan suhteen. Ear (1) on Nothingin ensimmäinen tuote, joka tarjoaa vaikuttavia ominaisuuksia vaikuttavaan hintaan ja ovat yhdet vuoden puhutuimmista kuulokkeista. Nyt voit hankkia omasi meiltä.


Noting-Ear1_true-wireless-top.jpg

Nothing

Vastikään perustetun Nothing -yrityksen takana on muun muassa OnePlus -perustaja Carl Pei, joka onnistui hypettämään yritystä jo ennen kuin he olivat lanseeranneet ensimmäisen tuotteensa. Nimi Nothing tulee heidän halustaan ​​luoda tekniikkaa, joka yksinkertaistaa jokapäiväistä elämäämme ja joka ei ole tiellä. He haluavat keskittyä tuotteen meille tarjoamaan ratkaisuun.

Voimme odottaa jatkossa Nothingilta useita erilaisia ​​tuotteita. He ovat aloittaneet kuulokemarkkinoilta ja heidän ensimmäinen tuote on true wireless -kuulokkeet nimeltään Ear (1), jonka parissa he ovat tehneet yhteistyötä Teenage Engineeringin ääniteknikoiden kanssa tuottaakseen erittäin korkealaatuisen äänentoiston.

Ominaisuudet

  • True Wireless -kuulokkeet Bluetooth 5.2
  • Täsmällinen ja tarkka ääni, jonka on hienosäätänyt Teenage Engineering™
  • Latauskotelo langattomalla latauksella
  • Akun kesto jopa 34 tuntia latauskotelon kanssa
  • Aktiivinen melunvaimennus sulkee ympäristön melun pois
  • Paino vain 4,7 grammaa per kuuloke
  • Kestää pölyä ja hikeä IPX4-sertifioinnin ansiosta
  • Nopea pariliitos iOS- jaAndroid -järjestelmien kanssa

Mobil.se antoi Ear (1) -kuulokkeille huippuarvosanan

Mobil.se testasi Ear (1) -kuulokkeita ja antoi niille huippuarvosanan.

"Olen todellakin sitä mieltä, että jokainen bassorumpu, viulu sekä matalaääninen laulu on esillä lyömättömällä yksityiskohtien rikkaudella ja tuntuu aivan siltä kuin jokainen instrumentti erottuisi. Äänenlaatu on uskomattoman laadukasta erityisesti tähän hintaluokkaan."

Lue koko ruotsinkielinen arvostelu täältä

Uniikki läpinäkyvä suunnittelu

True wireless -kuulokkeiden tekeminen, jotka eroavat kaikista muista, voi kuulostaa mahdottomalta tehtävältä. Ear (1) erottuu edukseen monella tasolla. Ensimmäinen asia, jonka huomaat, on latauskotelon ja itse kuulokkeiden ainutlaatuinen muotoilu. Kummassakin kuulokkeessa on dynaamiset 11,6 mm:n elementit ja tilava ilmakammio, mikä tarkoittaa, että basso, keskiäänet ja diskantit toimivat korkealla tasolla. Yksi kuuloke painaa vain 4,7 grammaa ja se tarjoaa pidennettyä käyttömukavuutta paineentasausventtiilien, ergonomisen muotoilun ja nestemäisten silikonikorvatulppien ansiosta, joita on kolmea eri kokoa joustavaa istuvuutta varten.

Kaiken ovat suunnitelleet Teenage Engineeringin audioammattilaiset, joilla on vuosien kokemus äänentoistosta. Sekä itse kuulokkeet että niiden latauskotelo on saanut osittain läpinäkyvän kuoren, joka paljastaa tekniikan, mutta osoittaa myös, ovatko kuulokkeet kotelossa vai eivät, ilman että sinun tarvitsee avata koteloa. Kotelossa on myös pieni kuoppa, joka helpottaa tarttumista ja sitä voidaan käyttää myös "fidget spinnerinä".

Nopea pariliitos iOS- ja Android -järjestelmien kanssa

Nothing Ear (1) on yhteensopiva iPhonen, Samsungin ja muiden Android -matkapuhelinten kanssa. Ne yhdistyvät Bluetooth 5.2:n kautta ja muodostavat välittömästi pariliitoksen yhteensopivien Android -laitteiden kanssa. Kytke vain latauskotelo, paina pariliitosta ja nauti. Voit ladata ilmaisen Ear-mobiilisovelluksen (1), joka on saatavana sekä iOS- että Android-käyttöjärjestelmille.

Voit hallita musiikkia kuulokkeiden kätevillä kosketusohjaimilla, joten voit toistaa/keskeyttää, vaihtaa kappaleita ja muuttaa äänenvoimakkuutta sormenpäillä.

Jos haluat käyttää toimintoja, kuten EQ, Find My Headphones ja paljon muuta, voit ladata ilmaisen Ear (1) -mobiilisovelluksen, joka on saatavilla sekä iOS- että Android -laitteille. Pysäytä musiikki tai video automaattisesti poistamalla kuulokkeet päästä. Kun haluat palata, laita puhelin vain takaisin päälle.

Aktiivinen melunvaimennus ja pitkä akunkesto

Kun haluat rauhaa ja hiljaisuutta, kytke aktiivinen melunvaimennus päälle, jolloin ei-toivottu taustamelu ei pääse kuuluviin. Yhtä hyödyllinen tien päällä kuin toimistossa. Aktiivisen melunvaimennuksen voi myös kytkeä pois päältä silloin, kun haluat tuoda ympäristön äänet takaisin kuuluviin. Aktivoi läpinäkyvyysääni yksinkertaisella napinpainalluksella, jolloin ääni kuuluu myös ulkopuolelta.

Kuulokkeissa itsessään on viisi tuntia soittoaika ja latauskotelon ansiosta voit nauttia jopa 34 tuntia ennen kuin sinun tulee edes ajatella lataamista. Ear (1) latautuu automaattisesti, kun laitat ne koteloon. Kotelo ladataan suoraan yhteensopivalla Qi-laturilla tai kaapelilla USB-C-liitännän kautta.


Älä epäröi ottaa yhteyttä meihin, jos tarvitset apua sopivien laitteiden ja ohjelmistojen löytämiseen. Tavoitat meidät puhelimitse 0800-77 35 35 tai sähköpostitse info@scandinavianphoto.fi. Voit myös vierailla Helsingin myymälässämme. Tutustu meidän Tuoteuutiset & Tietopankki -sivuihin, josta löydät inspiroivia blogipostauksia, tuoteuutisia, tuotetestejä ja vinkkejä, joiden avulla voit entistä helpommin taltioida upeita valokuvia ja videoita.

Luovuuden tekniikka on intohimomme.

Me Scandinavian Photolla rakastamme luovuutta sen eri muodoissa ja keskitymme tarjoamaan korkealaatuisia tuotteita kaikille tekniikasta kiinnostuneille. Henkilökohtaisella palvelulla ja asiantuntijaneuvonnalla luomme ratkaisuja, jotka räätälöidään sekä asiakkaan että tarkoituksen mukaan – hyvään hintaan.

Seuraa meitä:
Liity uutiskirjeemme tilaajaksi!

Ole kartalla kuvauksen ja kameroiden uusimmista trendeistä! Tilaa Scandinavian Photon uutiskirje nyt! Saat ensimmäisten joukossa tietoa erikoistarjouksistamme, alan johtavien tuotemerkkien kuulumisista ja uutuuksista sekä tietysti runsaasti inspiraatiota omaan valo- tai videokuvaukseen. Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt, että henkilötietojasi käsitellään tietosuojakäytäntömme mukaisesti.