Grand Opening Helsinki

Scandinavian Photo on avannut uuden myymälän Helsinkiin!

Olet lämpimästi tervetullut myymäläämme osoitteessa Uudenmaankatu 16. Juhlimme avajaisia ainutlaatuisilla tarjouksilla ja kilpailulla.

Meiltä löydät kaiken tarvittavan valokuvaukseen, sisällön luomiseen, kuvanmuokkaukseen ja striimaukseen. Edustamme markkinoiden tunnetuimpia tuotemerkkejä ja valikoimastamme löydät kaikkea kameroista, objektiiveista ja droneista tietokoneisiin, äänilaitteisiin ja valaistukseen.

Myymälän aukioloajat:

Maanantai–perjantai: 10.00–18.00
Lauantai: 10.00–16.00
Sunnuntai: Suljettu

Grand Opening Deals

Olemme avanneet myymälän Helsinkiin ja avajaisten kunniaksi tarjoamme tuotteita alennetuin hinnoin sekä myymälässä että verkkokaupassa. Tule tutustumaan myymälään osoitteessa Uudenmaankatu 16 ja hyödyntämään huipputarjoukset tai tee löytöjä verkkokaupastamme. Avajaistarjoukset ovat voimassa 27.10.-6.11. välisenä aikana. Tuotteita on rajoitettu määrä varastossa.

Voita 200€ arvoinen lahjakortti

Kun vierailet myymälässä tällä viikolla, sinulla on mahdollisuus voittaa 200€ arvoinen lahjakortti Scandinavian Photolta. Kilpailu on käynnissä 6. marraskuuta saakka. Tervetuloa myymälään!

Voita 2 175€ arvoinen tuotepaketti!

Avajaisten kunniaksi järjestämme kilpailun, jossa palkintona on 2 175€ arvoinen tuotepaketti sisällön luomiseen! Pakettiin sisältyy Canon EOS R, Canon RF 50mm f/1,8 STM, Benro Travel Aero 2, Lexar 128 GB muistikortti ja sp.tech BP-1 Backpack.

Lue lisää meidän Instagramista @scandinavianphoto_fi

Sijainti

Myymälämme sijaitsee Helsingin keskustassa Bulevardin lähellä osoitteessa Uudenmaankatu 16. Pääset tänne helposti julkisilla kulkuvälineillä ja autoilijoille löytyy parkkipaikkoja myymälän läheisyydestä. Tervetuloa Scandinavian Photolle.

Scandinavian Photon myymälä kartalla

Luovuuden tekniikka on intohimomme.

Me Scandinavian Photolla rakastamme luovuutta sen eri muodoissa ja keskitymme tarjoamaan korkealaatuisia tuotteita kaikille tekniikasta kiinnostuneille. Henkilökohtaisella palvelulla ja asiantuntijaneuvonnalla luomme ratkaisuja, jotka räätälöidään sekä asiakkaan että tarkoituksen mukaan – hyvään hintaan.

Seuraa meitä:
Liity uutiskirjeemme tilaajaksi!

Ole kartalla kuvauksen ja kameroiden uusimmista trendeistä! Tilaa Scandinavian Photon uutiskirje nyt! Saat ensimmäisten joukossa tietoa erikoistarjouksistamme, alan johtavien tuotemerkkien kuulumisista ja uutuuksista sekä tietysti runsaasti inspiraatiota omaan valo- tai videokuvaukseen. Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt, että henkilötietojasi käsitellään tietosuojakäytäntömme mukaisesti.