10.3.2022

DJI Ronin 4D

DJI Ronin 4D – mullistavaa teknologiaa, jossa yhdistyy huippuluokan videokamera ja gimbaali. Tämä kombinaatio luo täysin uusia mahdollisuuksia ja voi jatkossa korvata edistyneitä yksittäisistä tuotteista rakennettuja kamerarigejä. Ronin 4D tulee saataville 6K- ja 8K-malleina, joista löytyvät samat toiminnot ja stabilointi. Voit käyttää myös videomonitoria ja skarppaajaa, jotka voidaan yhdistää langattomasti kameraan ja joiden kantama on jopa kuusi kilometriä. Ennakkotilaa Ronin 4D jo tänään!


Testasimme DJI Ronin 4D -videokameran

DJI Ronin 4D on vallankumouksellinen kamera, joka antaa sinulle loputtomasti mahdollisuuksia videoiden luomiseen. Mutta millainen on kuvanlaatu ja miten gimbaali toimii? Mitkä ovat tärkeimmät ominaisuudet? Kenelle kamera on tarkoitettu? Me Scandinavian Photolla olemme testanneet Ronin 4D:n ja olemme koonneet testistä videon, joka sisältää tärkeimmät asiat, jotka sinun tulee tietää. Katso video nyt!

 

Voit valita suomenkielisen tekstityksen Youtubesta.

Ominaisuudet

  • Täyden kennon gimbaalikamera
  • Integroitu modulaarinen design
  • 4K/120fps sisäinen LOG-tallennus
  • 4-akselinen aktiivinen kuvanvakautus
  • LiDAR-tarkennus
  • Langaton tiedonsiirto- ja ohjausjärjestelmä (jopa 6 km kantama)

Integroitu monipuolinen ja käyttövalmis muotoilu

DJI Ronin 4D sisältää elokuvamaisen kuvankäsittelyn, 4-akselisen gimbaalin, LiDAR-tarkennuksen ja langattoman tiedonsiirron videota ja ohjausta varten, joiden ansiosta sinun on helpompi päästä alkuun tallennuksesi kanssa. Voit unohtaa tuntikausia kestäneet valmistelut laitteiden kokoamiseen, koska Ronin 4D:n avulla voit aloittaa käytön sekunneissa ja säästää paljon aikaa itse kuvaamiseen.

Täyden kennon gimbaalikamera

Täyden kennon X9-gimbal-kamera voi tallentaa sisäisesti 8K/75fps ja se tukee 14+ pysäytyksen dynaamista aluetta. Kamerasta löytyy dual native ISO-teknologia, sisäänrakennettu 9-askeleen ND-suodin ja vaihdettavat objektiivikiinnitykset. Kamerassa on DJI DL-kiinnitys. Saatavilla olevat objektiivikiinnitykset: Leica M, Sony E.

Tarkka ja intuitiivinen LiDAR-tarkennus

Automaattinen tarkennus on nopea, tarkka ja luotettava myös hämärässä. LiDAR Waveform tekee manuaalisen tarkennuksen intuitiivisemmaksi ja mukavammaksi. Automaattinen manuaalinen tarkennus tarjoaa vertaansa vailla olevan tarkennuskokemuksen, jossa annat automaattitarkennuksen tehdä työn, mutta voit helposti säätää, mihin automaattitarkennuksen tulisi keskittyä tarkennuspyörän avulla.

4-akselinen aktiivinen kuvanvakautus

Z-Axis eliminoi tehokkaasti pystysuuntaisen kameran tärinän ja toimii visuaalisten antureiden ja ActiveTrack Pron kanssa, joten voit helposti luoda tasaisia ​​ja vakaita kuvia.

Jopa 6 kilometrin kantama langatonta tiedonsiirtoa ja ohjausta varten

O3 Pro Video Transmission Technology käyttää 2,4 GHz, 5 GHz ja DFS-taajuuskaistoja ja mahdollistaa 1080p/60fps -videolähetyksen siirron. Se tukee lähetintä, jossa on useampi vastaanotin ja voi etäohjata gimbal-, tarkennus- ja kameran asetuksia.


Älä epäröi ottaa yhteyttä meihin, jos tarvitset apua sopivien laitteiden ja ohjelmistojen löytämiseen. Tavoitat meidät puhelimitse 0800-77 35 35 tai sähköpostitse info@scandinavianphoto.fi. Voit myös vierailla Helsingin myymälässämme. Tutustu meidän Tuoteuutiset & Tietopankki -sivuihin, josta löydät inspiroivia blogipostauksia, tuoteuutisia, tuotetestejä ja vinkkejä, joiden avulla voit entistä helpommin taltioida upeita valokuvia ja videoita.

Luovuuden tekniikka on intohimomme.

Me Scandinavian Photolla rakastamme luovuutta sen eri muodoissa ja keskitymme tarjoamaan korkealaatuisia tuotteita kaikille tekniikasta kiinnostuneille. Henkilökohtaisella palvelulla ja asiantuntijaneuvonnalla luomme ratkaisuja, jotka räätälöidään sekä asiakkaan että tarkoituksen mukaan – hyvään hintaan.

Seuraa meitä:
Liity uutiskirjeemme tilaajaksi!

Ole kartalla kuvauksen ja kameroiden uusimmista trendeistä! Tilaa Scandinavian Photon uutiskirje nyt! Saat ensimmäisten joukossa tietoa erikoistarjouksistamme, alan johtavien tuotemerkkien kuulumisista ja uutuuksista sekä tietysti runsaasti inspiraatiota omaan valo- tai videokuvaukseen. Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt, että henkilötietojasi käsitellään tietosuojakäytäntömme mukaisesti.