8.9.2022

Db – uusi tuotemerkki!

Db, joka tunnettiin aiemmin nimellä Douchebag. Yritys perustettiin Norjassa vuonna 2009 tavoitteenaan määritellä matkavarusteet uudelleen. Db:llä on laaja valikoima reppuja, laukkuja, kantokasseja ja tarvikkeita niille, jotka rakastavat ulkoilua ja matkustamista. Meiltä löydät Db:n reppuja ja lisäosia, jotka on mukautettu valokuvausvarusteisiin ja pakkaamiseen.


Db Ramverk Pro on monipuolinen reppu sisällönluojille, jotka rakastavat seikkailuja. Se sopii yhtä hyvin päiväretkille kuin viikonloppuseikkailuihin ja pidemmille matkoille. Reppua täydentävät Db:n kameraosat ja tarvikelaukut ja voit itse valita, miten reppu muotoillaan sinulle sopivaksi. Ulkopuolella on sivu- ja etuhihnat, joihin voit kiinnittää lisävarusteita ja kuljettaa laukkua helposti. Laukku aukeaa edestä, jotta saat nopeasti ja helposti käyttöösi tarvitsemasi tavarat.

Db - Ramverk Pro - 32L - lifestyle.jpg

Räätälöi reppu seikkailuihisi sopivaksi

Db Ramverk Pro:ssa on irrotettavat ergonomiset olkahihnat, rintahihna ja lantiovyö, joiden ansiosta se voidaan pakata raskaaksi mukavuudesta tinkimättä. Tämä yhdistettynä tyylikkääseen muotoiluun tekee repusta yhtä käytännöllisen kaupungissa kuin vaelluksellakin. Ramverk Pro on reppu, jonka sisäpuolen voit suunnitella itse. Reppuja on saatavilla erikokoisina ja niille löytyy erilaisia kameraosia, josta voit valita itsellesi sopivan vaihtoehdon.


Älä epäröi ottaa yhteyttä meihin, jos tarvitset apua sopivien laitteiden ja ohjelmistojen löytämiseen. Tavoitat meidät sähköpostitse info@scandinavianphoto.fi. Tutustu meidän teema- ja inspiraatiosivuihin, josta löydät inspiroivia blogipostauksia, tuoteuutisia, tuotetestejä ja vinkkejä, joiden avulla voit entistä helpommin taltioida upeita valokuvia ja videoita.

Luovuuden tekniikka on intohimomme.

Me Scandinavian Photolla rakastamme luovuutta sen eri muodoissa ja keskitymme tarjoamaan korkealaatuisia tuotteita kaikille tekniikasta kiinnostuneille. Henkilökohtaisella palvelulla ja asiantuntijaneuvonnalla luomme ratkaisuja, jotka räätälöidään sekä asiakkaan että tarkoituksen mukaan – hyvään hintaan.

Seuraa meitä:
Liity uutiskirjeemme tilaajaksi!

Ole kartalla kuvauksen ja kameroiden uusimmista trendeistä! Tilaa Scandinavian Photon uutiskirje nyt! Saat ensimmäisten joukossa tietoa erikoistarjouksistamme, alan johtavien tuotemerkkien kuulumisista ja uutuuksista sekä tietysti runsaasti inspiraatiota omaan valo- tai videokuvaukseen.