Vaikuttaa siltä, että käytät vanhaa web-sivua. Se voi tehdä että kaikki sivut eivät toimi tai näyttää omituiselta.

Tulostin SureColor SC-P800

Epson Tulostin SureColor SC-P800

Artikkeli: 1019163
  • Epson Surecolor SC-P800 on 80ml, mikä tarkoittaa, että ne riittävät moniin tulosteisiin
  • Mahdollisuus kiinnittää telapidike Epson P800: een (ei sisälly toimitukseen)
  • Yhdistä tulostin WiFi-laitteeseen, jos haluat tulostaa kokonaan langattomasti, puhelimen, tietokoneen tai tabletin kautta.
999 EUR

Maksa heti tai jaa useampaan osamaksuun Lue lisää

Saatavilla varastossa

Arvopaketti

Tulostin SureColor SC-P800
Valokuvapaperi A4 Satin Professional 300 gr
Bläckpaket samtliga 9 färger till Surecolor
1 530 EUR
Tulostin SureColor SC-P800
USB 2.0 kaapeli A uros - B uros 1,8 m harmaa
A4 Matta professional 230 grammaa 100arkkia
1 041 EUR

Epson SC-P800:lla voit tulostaa valokuvasi A2-koossa. Tämä on täydellinen tulostin ammattilaiselle tai taiteilijoille, sillä se tuottaa ensiluokkaisia valokuvia, joissa luonnollisen pehmeät väriliut.  Saat kestäviä, laadukkaita valokuvia myytäväksi, näyttelyihin tai portofolioihin. Sopii myös asiakirjojen ja näyttävien esitysten tulostamiseen.

Tulostin käyttää uutta yhdeksänväristä Ultrachrome HD-mustesarjaa. Se tuottaa laajan värintoiston ja markkinoiden syvimmät mustat sävyt, tulosteet ovat erittäin kestäviä ja ja sälyvät entistäkin pitempään. Lisäksi on tulostin varustettu 2,7 tuuman värikosketusnäytöllä, sekä siinä on kolme paperiväylää. Voit  tulostaa valokuvia valitsemastasi laitteesta WiFi toiminnalla.

ICC-profiilit
Lataa ICC-profiilit p800:lle.

Toimitetaan:

  • Mustesäiliöt 64 ml

Hyvinvarusteltu Kamerakauppa

Vuodesta 1982 lähtien Scandinavian Photo on varustanut Ruotsin ja Pohjoismaiden valokuvaajia maailman parhaiden valmistajien kameroilla ja kameratarvikkeilla. Vuodesta 2010 saakka olemme toimineet myös Suomessa. Tavoitteemme on olla ammattimaisia ja pitää tuntemuksemme myymistämme kameroista ja muista kamera- ja kuvaustuotteista hyvänä. Saat meihin yhteyden puhelimitse ja Internetin välityksellä. Hintamme ovat aina edullisia ja tietotaitomme huipussaan.

0800-77 35 35

Ota yhteyttä

    Liity uutiskirjeemme tilaajaksi!

    Ole kartalla kuvauksen ja kameroiden uusimmista trendeistä! Tilaa Scandinavian Photon uutiskirje nyt! Saat ensimmäisten joukossa tietoa erikoistarjouksistamme, alan johtavien tuotemerkkien kuulumisista ja uutuuksista sekä tietysti runsaasti inspiraatiota omaan valo- tai videokuvaukseen.