Cherry MW 3000 Wireless Mouse, Black
Cherry MW 3000 Wireless Mouse, Black
Cherry MW 3000 Wireless Mouse, Black
Cherry MW 3000 Wireless Mouse, Black
Artikkeli: 1055506

Cherry MW 3000 Wireless Mouse, Black

Langaton hiiri pitkällä akunkestolla

Verkkokauppa
Varastossa
Helsingin myymälä:
  • Ergonominen muotoilu
  • Tarkkuus jopa 1750 dpi
  • Yhdistetään langattomasti USB-vastaanottimen kautta
29 EUR

Maksa heti tai jaa useampaan osamaksuun Lue lisää

30 päivän palautusoikeus
Osta nyt ja maksa myöhemmin
Henkilökohtaista palvelua

Cherry MW 3000 on kuusipainikkeinen hiiri ja kolmitoiminen hiiri on ergonomisesti suunniteltu käytettäväksi oikealla kädellä. Hiiri liitetään nano USB-vastaanottimen kautta ja se voi pysyä yhteydessä kannettavaan tietokoneeseen myös silloin, kun olet liikkeellä. Optisen tunnistimen tarkkuus on jopa 1750 dpi.

Ominaisuudet

  • Mukava kädessä
  • Kumipäällysteiset sivuosat takaavat optimaalisen otteen
  • Toimii USB-vastaanottimella
  • Tarkkuus valittavissa hiiren painikkeella

Langaton hiiri matkustamiseen

Cherry MW 3000 on langaton hiiri, jossa on 2,4 GHz:n tekniikka ja täydet kuusi painiketta hiiren ympärillä. Hiiressä on ergonominen muotoilu, jota voit käyttää oikealla kädellä. Yhdistäminen tapahtuu nano-USB-vastaanottimella ja sillä on oma paikkansa paristolokerossa. Hiiressä on optinen sensori ja jopa 1750 dpi:n tarkkuus. Hiiren pohjassa olevan on/off-painikkeen avulla voit helposti säästää akkua, kun hiirtä ei käytetä.

Toimitukseen sisältyy

  • Cherry MW 3000 Wirelees Mouse
Luovuuden tekniikka on intohimomme.

Me Scandinavian Photolla rakastamme luovuutta sen eri muodoissa ja keskitymme tarjoamaan korkealaatuisia tuotteita kaikille tekniikasta kiinnostuneille. Henkilökohtaisella palvelulla ja asiantuntijaneuvonnalla luomme ratkaisuja, jotka räätälöidään sekä asiakkaan että tarkoituksen mukaan – hyvään hintaan.

Seuraa meitä:
Liity uutiskirjeemme tilaajaksi!

Ole kartalla kuvauksen ja kameroiden uusimmista trendeistä! Tilaa Scandinavian Photon uutiskirje nyt! Saat ensimmäisten joukossa tietoa erikoistarjouksistamme, alan johtavien tuotemerkkien kuulumisista ja uutuuksista sekä tietysti runsaasti inspiraatiota omaan valo- tai videokuvaukseen. Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt, että henkilötietojasi käsitellään tietosuojakäytäntömme mukaisesti.