Cherry Gentix Silent Mouse, Black
Cherry Gentix Silent Mouse, Black
Cherry Gentix Silent Mouse, Black
Artikkeli: 1055508

Cherry Gentix Silent Mouse, Black

Hiljainen ja ergonominen hiiri toimistoon

Verkkokauppa
Varastossa
Helsingin myymälä:
  • Tarkka optinen sensori
  • Tarkkuus 1000 dpi
  • Miellyttävä ergonomia useimmille käsille
13 EUR

Maksa heti tai jaa useampaan osamaksuun Lue lisää

30 päivän palautusoikeus
Osta nyt ja maksa myöhemmin
Henkilökohtaista palvelua

Cherry Gentix on erittäin hiljainen hiiri, josta ei kuulu napsahdusääniä ja joka sopii täydellisesti toimistoon. Hiiressä on optinen tunnistin ja jopa 1000 dpi:n tarkkuus. Sen kumisten sivujen ansiosta saat hiirestä parhaan mahdollisen mukavuuden ja hyvän otteen. Se on erittäin ergonominen ja sopii sekä suurille että pienille käsille.

Ominaisuudet

  • Ei napsahtelevaa ääntä
  • Kumiset sivut mukavuutta ja pitoa varten
  • Pitkä USB-kaapeli (1,8 m)
  • Optinen sensori

Anna hiljaisuuden puhua puolestaan

Gentixin äänettömässä hiiressä ei ole napsahdusääniä, ja se sopii hyvin toimistoon. Hiiren kumiset sivut antavat hyvän otteen, ja sen ergonomia on hyvä sekä pienille että suurille käsille. USB-kaapelilla varustettu hiiri sopii useimpiin tietokoneisiin.

Toimitukseen sisältyy

  • Cherry Gentix Silent Mouse
Luovuuden tekniikka on intohimomme.

Me Scandinavian Photolla rakastamme luovuutta sen eri muodoissa ja keskitymme tarjoamaan korkealaatuisia tuotteita kaikille tekniikasta kiinnostuneille. Henkilökohtaisella palvelulla ja asiantuntijaneuvonnalla luomme ratkaisuja, jotka räätälöidään sekä asiakkaan että tarkoituksen mukaan – hyvään hintaan.

Seuraa meitä:
Liity uutiskirjeemme tilaajaksi!

Ole kartalla kuvauksen ja kameroiden uusimmista trendeistä! Tilaa Scandinavian Photon uutiskirje nyt! Saat ensimmäisten joukossa tietoa erikoistarjouksistamme, alan johtavien tuotemerkkien kuulumisista ja uutuuksista sekä tietysti runsaasti inspiraatiota omaan valo- tai videokuvaukseen. Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt, että henkilötietojasi käsitellään tietosuojakäytäntömme mukaisesti.