Epson Photo Quality Self-Adhesive Photo Paper A4, 10 arkkia
Artikkeli: 542766

Epson Photo Quality Self-Adhesive Photo Paper A4, 10 arkkia

Korkealaatuinen tarrapaperi, A4

Verkkokauppa
Tilattu maahantuojalta, toimitusaika ei tiedossa
Helsingin myymälä:
  • Tulostettava tarrapaperi
  • Pinta vastaa mattapintaista valokuvapaperia
  • Tarkoitettu sisäkäyttöön
17 EUR

Maksa heti tai jaa useampaan osamaksuun Lue lisää

30 päivän palautusoikeus
Osta nyt ja maksa myöhemmin
Henkilökohtaista palvelua

Epson Photo Quality Self-Adhesive Photo Paper on siisti ratkaisu asioiden järjestelemistä ja piristämistä varten. Nämä helppokäyttöiset arkit soveltuvat lukuisiin käyttötarkoituksiin, muun muassa koulukirjojen kansiksi ja toimiston yksilöllisiksi tarroiksi.

Ominaisuudet

  • Tulostettava tarrapaperi
  • Pinta vastaa mattapintaista valokuvapaperia
  • Tarkoitettu sisäkäyttöön

Korkealaatuinen tarrapaperi

Tämä itsekiinnittyvä arkki on erittäin kirkas ja kestävä, joten et varmastikaan enää halua käyttää liimapuikkoja, kun olet kokeillut tätä tuotetta. Paperista voi tehdä kestäviä ja yksilöllisiä kansia koulukirjoja varten sekä yksilöllisiä tarroja, joiden avulla voit pitää kotisi tai toimistosi järjestyksessä. Luovat käyttäjät voivat käyttää A4-sivua tyhjänä alustana ja luoda sille erilaisia tarroja, jotka voidaan leikata ja kiinnittää lähes mihin tahansa. Tämä tuote on parhaan mahdollisen laadun varmistamiseksi suunniteltu erityisesti Epsonin musteita ja tulostimia varten, mutta tulostusjälki on loistava myös muiden valmistajien tulostimia ja musteita käytettäessä.

Toimitukseen sisältyy

  • Epson Photo Quality Self-Adhesive Photo Paper A4, 10 arkkia
Luovuuden tekniikka on intohimomme.

Me Scandinavian Photolla rakastamme luovuutta sen eri muodoissa ja keskitymme tarjoamaan korkealaatuisia tuotteita kaikille tekniikasta kiinnostuneille. Henkilökohtaisella palvelulla ja asiantuntijaneuvonnalla luomme ratkaisuja, jotka räätälöidään sekä asiakkaan että tarkoituksen mukaan – hyvään hintaan.

Seuraa meitä:
Liity uutiskirjeemme tilaajaksi!

Ole kartalla tekniikka-alan uusimmista trendeistä! Syöttämällä sähköpostiosoitteesi ja tilaamalla uutiskirjeen suostut vastaanottamaan uutiskirjeitä Scandinavian Photolta. Uutiskirjeen tilaajana saat upeita tarjouksia, tietoa alan johtavien tuotemerkkien kuulumisista ja uutuuksista sekä tietysti runsaasti inspiraatiota.

Uutiskirjeen tilaaminen on vapaaehtoista ja voit peruuttaa tilauksen tai suostumuksesi milloin tahansa. Lue lisää henkilötietojen käsittelystä ja oikeuksistasi tietosuojaselosteestamme.