Synology

Synology tarjoaa internetiin liitettyjä tallennusratkaisuja, joita voidaan käyttää paljon muuhunkin kuin vain varmuuskopioiden tallentamiseen. Synologyn NAS (Network Attached Storage) toimii oman yksityisen pilviratkaisun lisäksi esimerkiksi palvelinratkaisuna, tietoturvaratkaisuna tai jakopisteenä. Kaikissa laitteissa on sama esiasennettu ohjelmisto, jonka avulla tiedostojen lajittelu ja hallinta on helppoa. Ohjelmistossa on mukana muun muassa kirjoitus-, esitys- ja laskentaohjelmat ilman erillistä kuukausitilausta.

18 tuotteet
Näyttää
Lajittele
Tuotemerkit
Rajapinta
Virransyöttö
Takuu
Leveys
Pituus
Korkeus
Muistin määrä
Luovuuden tekniikka on intohimomme.

Me Scandinavian Photolla rakastamme luovuutta sen eri muodoissa ja keskitymme tarjoamaan korkealaatuisia tuotteita kaikille tekniikasta kiinnostuneille. Henkilökohtaisella palvelulla ja asiantuntijaneuvonnalla luomme ratkaisuja, jotka räätälöidään sekä asiakkaan että tarkoituksen mukaan – hyvään hintaan.

Seuraa meitä:
Liity uutiskirjeemme tilaajaksi!

Ole kartalla tekniikka-alan uusimmista trendeistä! Syöttämällä sähköpostiosoitteesi ja tilaamalla uutiskirjeen suostut vastaanottamaan uutiskirjeitä Scandinavian Photolta. Uutiskirjeen tilaajana saat upeita tarjouksia, tietoa alan johtavien tuotemerkkien kuulumisista ja uutuuksista sekä tietysti runsaasti inspiraatiota.

Uutiskirjeen tilaaminen on vapaaehtoista ja voit peruuttaa tilauksen tai suostumuksesi milloin tahansa. Lue lisää henkilötietojen käsittelystä ja oikeuksistasi tietosuojaselosteestamme.