Synology

Synology tarjoaa internetiin liitettyjä tallennusratkaisuja, joita voidaan käyttää paljon muuhunkin kuin vain varmuuskopioiden tallentamiseen. Synologyn NAS (Network Attached Storage) toimii oman yksityisen pilviratkaisun lisäksi esimerkiksi palvelinratkaisuna, tietoturvaratkaisuna tai jakopisteenä. Kaikissa laitteissa on sama esiasennettu ohjelmisto, jonka avulla tiedostojen lajittelu ja hallinta on helppoa. Ohjelmistossa on mukana muun muassa kirjoitus-, esitys- ja laskentaohjelmat ilman erillistä kuukausitilausta.

22 tuotteet
Näyttää
Lajittele
Hakusuodatin
Tuotemerkit
Rajapinta
Takuu
Virransyöttö
Pituus
Leveys
Korkeus
Muistin määrä
Luovuuden tekniikka on intohimomme.

Me Scandinavian Photolla rakastamme luovuutta sen eri muodoissa ja keskitymme tarjoamaan korkealaatuisia tuotteita kaikille tekniikasta kiinnostuneille. Henkilökohtaisella palvelulla ja asiantuntijaneuvonnalla luomme ratkaisuja, jotka räätälöidään sekä asiakkaan että tarkoituksen mukaan – hyvään hintaan.

Seuraa meitä:
Liity uutiskirjeemme tilaajaksi!

Ole kartalla kuvauksen ja kameroiden uusimmista trendeistä! Tilaa Scandinavian Photon uutiskirje nyt! Saat ensimmäisten joukossa tietoa erikoistarjouksistamme, alan johtavien tuotemerkkien kuulumisista ja uutuuksista sekä tietysti runsaasti inspiraatiota omaan valo- tai videokuvaukseen. Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt, että henkilötietojasi käsitellään tietosuojakäytäntömme mukaisesti.