Videostudio

videostudio main banner.jpg

Rakenna oma videostudio

Työskenteletkö videoiden parissa ja haluat luoda ammattimaisen studioratkaisun? Meillä on tuotteita ja ratkaisuja sinulle – olitpa aloittelija tai ammattilainen. Meiltä löydät myös laajan valikoiman tuotteita sisällön luomiseen sosiaalisille kanaville, digitaalisiin kokouksiin tai jos olet aloittamassa PTZ-kameroiden käytön. Me autamme sinua löytämään sopivan ratkaisun.

SP suosittelee

Tänne olemme keränneet valmiita paketteja ja täydellisiä ratkaisuja kaikkeen kotitoimiston suoratoistosta ammattimaisiin livelähetyksiin. Voit tietysti myös räätälöidä oman paketin tarpeidesi mukaan.

Luo sisältöä sosiaalisen median eri kanaville

Oletko sisällönluoja tai pelaaja, joka haluaa luoda hyvää sisältöä YouTubeen, Instagramiin, Twitchiin tai muille sosiaalisille kanaville? Halusitpa sitten vlogata, tallentaa lyhyempiä videoita tai suoratoistaa, meiltä löydät juuri sopivat laitteet.

Päivitä digitaalista työympäristöäsi

Kaikki arvostavat hyvää kuvaa ja ääntä digitaalisten kokousten aikana. Laatu on tärkeää, jotta pystyt toimimaan huipputasolla ilman, että sinun tarvitsee huolehtia siitä, ettei sinua kuulla tai nähdä. Meillä on laitteet, joilla nostat digitaalisen työympäristösi täysin uudelle tasolle.

Ammattimaista studiostriimausta

Kun rakennat studiota striimausta varten, on tärkeää huomioida muutamia asioita. Meillä on tuotteet ja ratkaisut sinulle – olitpa aloittelija tai ammattilainen. Meiltä löydät myös tuotteet pieniin studoihin sekä suuriin TV-studioihin.

Videokuvaa PTZ-kameroilla

PTZ tarkoittaa Pan-, Tilt- ja Zoom -toimintoja. Se on kauko-ohjattava ja miehittämätön kamera, jota voit ohjata joko ohjelmiston tai fyysisen ohjauksen avulla. Useiden kameroiden ohjaaminen samasta ohjaimesta mahdollistaa korkean ja ammattimaisen laadu tuotannossasi.

Luovuuden tekniikka on intohimomme.

Me Scandinavian Photolla rakastamme luovuutta sen eri muodoissa ja keskitymme tarjoamaan korkealaatuisia tuotteita kaikille tekniikasta kiinnostuneille. Henkilökohtaisella palvelulla ja asiantuntijaneuvonnalla luomme ratkaisuja, jotka räätälöidään sekä asiakkaan että tarkoituksen mukaan – hyvään hintaan.

Seuraa meitä:
Liity uutiskirjeemme tilaajaksi!

Ole kartalla kuvauksen ja kameroiden uusimmista trendeistä! Tilaa Scandinavian Photon uutiskirje nyt! Saat ensimmäisten joukossa tietoa erikoistarjouksistamme, alan johtavien tuotemerkkien kuulumisista ja uutuuksista sekä tietysti runsaasti inspiraatiota omaan valo- tai videokuvaukseen. Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt, että henkilötietojasi käsitellään tietosuojakäytäntömme mukaisesti.