Studiotyöpiste

1200x400-workspace.jpg

Rakenna optimaalinen työpiste studiolle

Helpota työskentelyä luomalla täydellinen työpiste kaikenlaisille studioille. Meiltä löydät tuotteita, jotka helpottavat työskentelyäsi riippumatta siitä, työskenteletkö kuvien, äänten tai jälkikäsittelyn kanssa. Valitse omasi suorituskykyisistä tietokoneista, näytöistä ja lisävarusteista.

Löydä sopiva tietokone studiollesi

Etsitkö kätevää kannettavaa tietokonetta kreatiiviseen työskentelyyn tai tehokasta pöytätietokonetta? Täältä löydät sopivan tietokoneen tarpeisiisi riippumatta siitä, haluatko muokata valokuvia ja videoita, tallentaa podcasteja tai päivittää kotitoimistosi tietokoneen.

 

Näytöt luovaan työskentelyyn

Tarvitsetko näytön valokuvien ja videoiden kanssa työskentelyyn tai haluatko päivittää kotitoimistosi näytön parempaan? Täältä löydät erilaisia näyttöjä päivittäiseen työskentelyyn, editointiin ja animaatioiden luomiseen sekä näyttöjä, joita voidaan kalibroida täsmällistä värintoistoa varten.

 

Älykkäät lisätarvikkeet työpisteelle

Löydät meiltä useita älykkäitä tuotteita työpisteen optimoimiseksi. Täältä saat vinkkejä tarvikkeista, jotka vapauttavat tilaa työpöydältä ja sujuvoittavat työskentelyä.

 

Luovuuden tekniikka on intohimomme.

Me Scandinavian Photolla rakastamme luovuutta sen eri muodoissa ja keskitymme tarjoamaan korkealaatuisia tuotteita kaikille tekniikasta kiinnostuneille. Henkilökohtaisella palvelulla ja asiantuntijaneuvonnalla luomme ratkaisuja, jotka räätälöidään sekä asiakkaan että tarkoituksen mukaan – hyvään hintaan.

Seuraa meitä:
Liity uutiskirjeemme tilaajaksi!

Ole kartalla kuvauksen ja kameroiden uusimmista trendeistä! Tilaa Scandinavian Photon uutiskirje nyt! Saat ensimmäisten joukossa tietoa erikoistarjouksistamme, alan johtavien tuotemerkkien kuulumisista ja uutuuksista sekä tietysti runsaasti inspiraatiota omaan valo- tai videokuvaukseen. Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt, että henkilötietojasi käsitellään tietosuojakäytäntömme mukaisesti.