Podcaststudio

1200x400_podcaststudio.jpg

Löydä oikeat tuotteet podcaststudioon

Meiltä löydät kaiken mikrofoneista ja telineistä äänisekoittimiin ja kuulokkeisiin, joten voit vaivattomasti koota yhteen podcaststudioon tarvittavat tuotteet. Voit myös valita jonkin valmiin podcastpakettimme tai räätälöidä oman tuotepaketin tarpeidesi mukaan.

Mikrofonit podcastaukseen

Yksi tärkeimmistä podcastaamisen osa-alueista on äänenlaatu. Kun tallennat podcastia, on tietysti tärkeää, että se kuulostaa hyvältä ja ääni on laadukasta. Huomioi, että eri mikrofonit kuulostavat erilaisilta, eikä ole mitään parempaa, huonompaa, oikeaa tai väärää. Kyse on pitkälti omista mieltymyksistä. Jotkut haluavat hämärän, bassovahvistetun ääne, jolloin Røde Podmic tai Shure SM7B on erinomainen valinta. Jos haluat hieman enemmän luontoa ja terävää ääntä, voit valita Røde NT1-A tai Sennheiser MK 4.

Äänen lisäksi liitännät vaihtelevat eri mikrofonien välillä. Yksi tärkeä kysymys on, että mihin sinun pitäisi kytkeä mikrofoni tai mikrofonit? Jos aiot muodostaa yhteyden suoraan tietokoneeseen, se onnistuu kätevästi USB-mikrofonin avulla, mutta jos haluat ensin liittää useita mikrofoneja sekoituspöydälle tai äänikortille, XLR-mikrofoni voi olla hyvä valinta sitä varten.

Mikrofonitelineet ammattimaisempaa podcast-studiota varten

Jotkut tuotteet eivät ole välttämättömiä podcastaukseen, mutta ne tekevät asioista paljon helpompia. Mikrofonijalusta vapauttaa kätesi eikä häiritse nauhoitusta, koska mikrofoni tärisee tai osuu johonkin. Jos ostamaasi mikrofoniin ei sisälly jalustaa, suosittelemme hankkimaan erillisen jalusta, jolloin sinun ei tarvitse pitää mikrofonia kädessä.

Podcastaukseen sopivat kuulokkeet

On ensiarvoisen tärkeää kuulla, miltä lähetys kuulostaa. Siksi on hyvä käyttää kuulokkeita, jotka antavat parhaan mahdollisen kuvan siitä, miltä lopputulos tulee kuulostamaan. Valikoimassamme on useita malleja, joissa on laajat taajuusalueet ja sisältävät sekä selkeät diskantit että syvät bassot. On myös tärkeää, että kuulokkeet istuvat hyvin päässä, koska tulet käyttämään niitä kauan aikaa. Tarkista, että kuulokkeiden permusteet ja pääpanta ovat miellyttäviä, koska ne lisääväät huomattavasti käyttömukavuutta.

Miksauspöydät podcastaukseen

Miksauspöydän hankkiminen podcasteja varten antaa sinulle paljon mahdollisuuksia ja luovia vaihtoehtoja. Voit liittää useita mikrofoneja ja ohjata jokaista äänikanavaa erikseen. Se on täydellinen valinta, jos podcastissa on useita puhujia. Sen avulla voit lisätä tehosteita ja kytkeä kuulokkeita, jotta kaikki voivat kuulla ja seurata ääntä yhtäaikaisesti. Miksauspöytiä on saatavilla useissa eri hintaluokissa, eri toiminnoilla ja mahdollisuuksilla.

Ulkoiset äänikortit

Äänikortit tai ääniliitännät ovat pieniä ja käteviä laitteita, jotka on kytketään tietokoneeseen ja joiden avulla voit liittää mikrofoneja, kuulokkeita ja muita lisälaitteita, kuten instrumentteja ja paljon muuta. Useimmissa laitteissa voit myös hallita jokaista yhdistettyä lisälaitetta erillisillä tasosäätimillä ja ominaisuuksilla, kuten mikrofonin vahvistuksella, fantomiteholla ja kuulokkeiden vahvistuksella.

Me Scandinavian Photolla rakastamme luovuutta sen eri muodoissa ja keskitymme tarjoamaan korkealaatuisia tuotteita kaikille tekniikasta kiinnostuneille. Henkilökohtaisella palvelulla ja asiantuntijaneuvonnalla luomme ratkaisuja, jotka räätälöidään sekä asiakkaan että tarkoituksen mukaan – hyvään hintaan.

Seuraa meitä:
Liity uutiskirjeemme tilaajaksi!

Ole kartalla kuvauksen ja kameroiden uusimmista trendeistä! Tilaa Scandinavian Photon uutiskirje nyt! Saat ensimmäisten joukossa tietoa erikoistarjouksistamme, alan johtavien tuotemerkkien kuulumisista ja uutuuksista sekä tietysti runsaasti inspiraatiota omaan valo- tai videokuvaukseen. Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt, että henkilötietojasi käsitellään tietosuojakäytäntömme mukaisesti.