Studio

Kaikille, jotka työskentelevät luovasti valokuvauksen, videon, äänen tai jälkikäsittelyn parissa, studio voi olla täydellinen vaihtoehto. Meiltä löydät laadukkaaseen studioon tarvitsemasi tuotteet. Voit valita valmiista pakettiratkaisuista tai räätälöidä oman paketin tarpeidesi mukaan. Me autamme sinua löytämään sopivat tuotteet.

Valokuvausstudio

Halusitpa sitten ottaa muotokuvia, valokuvata tuotteita tai asetelmia, löydät meiltä kaiken tarvitsemasi. Meiltä löydät laajan valikoiman ratkaisuja sinulle, joka valokuvaat studiossa, kotona tai ulkona.

Videostudio

Työskenteletkö videoiden parissa ja haluat luoda ammattimaisen studioratkaisun? Meillä on tuotteita ja ratkaisuja sinulle – olitpa aloittelija tai ammattilainen.

Äänitysstudio

Haluatko viedä videotallenteiden äänen seuraavalle tasolle tai päivittää podcast-studiosi paremmalla laitteistolla? Autamme teitä luomaan sopivan äänitysstudion.

Studiotyöpiste

Helpota työskentelyä ja luo täydellinen työpiste studiolle. Valitse sinulle sopiva kannettava tietokone, näyttö tai pöytätietokone. Meiltä löydät tuotteet moneen eri käyttötarkoitukseen.


Älä epäröi ottaa yhteyttä meihin, jos tarvitset apua sopivien laitteiden ja ohjelmistojen löytämiseen. Tavoitat meidät puhelimitse 0800-77 35 35 tai sähköpostitse info@scandinavianphoto.fi. Voit myös vierailla Helsingin myymälässämme. Tutustu meidän Tuoteuutiset & Tietopankki-sivuihin, josta löydät inspiroivia blogipostauksia, tuoteuutisia, tuotetestejä ja vinkkejä, joiden avulla voit entistä helpommin taltioida upeita valokuvia ja videoita.

Luovuuden tekniikka on intohimomme.

Me Scandinavian Photolla rakastamme luovuutta sen eri muodoissa ja keskitymme tarjoamaan korkealaatuisia tuotteita kaikille tekniikasta kiinnostuneille. Henkilökohtaisella palvelulla ja asiantuntijaneuvonnalla luomme ratkaisuja, jotka räätälöidään sekä asiakkaan että tarkoituksen mukaan – hyvään hintaan.

Seuraa meitä:
Liity uutiskirjeemme tilaajaksi!

Ole kartalla kuvauksen ja kameroiden uusimmista trendeistä! Tilaa Scandinavian Photon uutiskirje nyt! Saat ensimmäisten joukossa tietoa erikoistarjouksistamme, alan johtavien tuotemerkkien kuulumisista ja uutuuksista sekä tietysti runsaasti inspiraatiota omaan valo- tai videokuvaukseen. Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt, että henkilötietojasi käsitellään tietosuojakäytäntömme mukaisesti.