Sony Telejatke 2x SEL20TC
Artikkeli: 1025292

Sony Telejatke 2x SEL20TC

Telekonvertteri Sony E-kameroille - pidentää polttoväliä kaksinkertaiseksi

Verkkokauppa
Varastossa
Helsingin myymälä:
  • Pidentää objektiivin polttoväliä 2,0x
  • Pöly- ja roiskesuojattu
  • Kompaktin kokonsa ansiosta telejatke vie vain vähän tilaa kameralaukussa
589 EUR
30 päivän palautusoikeus
Osta nyt ja maksa myöhemmin
Henkilökohtaista palvelua

Sopivat lisävarusteet

Tuplaa objektiivisi polttoväli

SEL20TC pidentää objektiivisi polttoväliä 2,0x huonontamatta kuvanlaatua mainittavasti. Telejatke tekee yhteensopivasta objektiivistasi paljon monipuolisemman, viemättä silti kovinkaan paljon tilaa kameralaukussa.

Yhteensopiva SEL70200GM kanssa.

Luovuuden tekniikka on intohimomme.

Me Scandinavian Photolla rakastamme luovuutta sen eri muodoissa ja keskitymme tarjoamaan korkealaatuisia tuotteita kaikille tekniikasta kiinnostuneille. Henkilökohtaisella palvelulla ja asiantuntijaneuvonnalla luomme ratkaisuja, jotka räätälöidään sekä asiakkaan että tarkoituksen mukaan – hyvään hintaan.

Seuraa meitä:
Liity uutiskirjeemme tilaajaksi!

Ole kartalla tekniikka-alan uusimmista trendeistä! Syöttämällä sähköpostiosoitteesi ja tilaamalla uutiskirjeen suostut vastaanottamaan uutiskirjeitä Scandinavian Photolta. Uutiskirjeen tilaajana saat upeita tarjouksia, tietoa alan johtavien tuotemerkkien kuulumisista ja uutuuksista sekä tietysti runsaasti inspiraatiota.

Uutiskirjeen tilaaminen on vapaaehtoista ja voit peruuttaa tilauksen tai suostumuksesi milloin tahansa. Lue lisää henkilötietojen käsittelystä ja oikeuksistasi tietosuojaselosteestamme.